Wednesday, December 21, 2011

... baby Faeq ...

Baby Faeq in da houseee.....Habis tudung Sapphire Faeq kerjakan :)  Agate plak tengoklah muka dia, makin  mulat...cuti skolah dok rumah makan tidor makan tidor sebab tu makin bertambah mulat....

Faeq is my nephew, baby my sis.  My sis 'post' kan Faeq ke rumah my brother sebab dia sekeluarga gi holiday.  Me, my bro & wife cakap tak payah bawa Faeq coz he is too small and takut dibuatnya dia demam ker apa susah plak nak mencari clinic kat Hong Kong tu...so, last Sunday, w'ouls seharian duduk rumah my bro...main-main dgn dia...After ofis pun w'ouls mesti pegi rumah my bro...sronok main dgn Faeq nie...muka dia muka stone jer, cam takde perasaan tapi senang nak jaga, tak byk ragam....

Sapphire nie dipaksa ambil gambar sambil pegang Faeq....sebab bergambar nak gak lah dia pegang and smile...dah habis je bergambar, dia suruh angkat Faeq coz dia memang tak layan baby hehehehe...

Malam nie my sis balik dari Hong Kong and esok akan balik ke Penang...huhuhuhuhu akan we are gonna miss u Faeq.....rasa cam nak suruh dia tinggalkan jer si Faeq tu kat w'ouls lalalalala.....


12 comments:

*SiRibenMerah said...

apa lagi.. bg adik la kt sapphire. nnt ada la baby baru dlm umah akak.. lalalalalalalalalalalalalalalala~

wida said...

ala..kesiannya baby faeq kena tinggal.

Ati Masrif said...

alaa...lala..

comelnya sappire pakai
tudung pink..mcm anak omputih!

sW33tdARLiNG said...

sapphire, takmo laa tumpang baby orang jer... mintak baby sendiri dari ibu, hokkeyyy?

rasp said...

iyra,
: tak leh coz sapphire mmg tak suker baby lalalala...

wida,
: tu la tu, tapi w'ouls suka hehehehe

ati,
: tu hari dia rasa nak pakai :D

amy,
: ehhhh sharing is caring ma...hahahahaha...

POSH76 said...

alala tomeila faeq...tp Saphire pun tomei pakai tudung lagi

eLLy said...

alololo tomey nye rasa nak pulas2 pipi baby faeq tu ..

GreenJade said...

hehe sure dara tecit tu jelez kak sis hehehe

tomei la tomei nyeeee faeQ..mcm nk tubit2 pp dia...halemak nape cakap ala2 telor budak2 tecit ni aihhh hik3

wahida said...

faeq, meh duk ngan autie seminggu...auntie nak gomol2 awak sampai awak lemas...hehe...

eB ezrin said...

aduyai, raser nk bb lagi la. hu3. comel :)

zahidahwahid said...

ouch!! muka tatak senyum....mahalnya senyuman dia....hehehe
http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4545/

Eri-chan said...

cute ah sapphire pakai tudung pink. hahah dia tak suka baby. mama dia kalau boleh nak lagi. ye kan? hehehee