Monday, December 12, 2011

... arts class ...

Hari Sabtu, Sapphire had her 1st art class, that lady is her Teacher Annie....
Thanks kepada Sis Amy sw33darling, sbb dia lah yg recommendkan class nie....Sayangnya tak dpt satu class dgn Zulfan...kalo tak leh kita lepak2  togeder2 tiap2 Sabtu kan sis ...  Sebenarnya dah lama gak dok survey-survey arts class nie coz Sapphire nie kalo kat rumah, memang suka kaler2, lukis2 gitu so we said try lah masukkan dia ke arts class....at least dia dapat lah basic camne nak lukis & kaler dengan betulkan sebab w'ouls nak ajar memang tangan tak berseni hehehehe..She is the youngest dlm kelas nie..ada lagi 2 student yg baru start and both of them umur 7 tahun..budak yg dok depan dia pun 1st day gak tu..all three of them buat lukisan yg sama...tapi the teacher simpan their work coz lum habis & sambung next week..kalo dpt balik nanti i show off kalo uols k....

Hopefully sambil belajar tu she'll enjoy herself too....

12 comments:

lieyalatif said...

wow!! sapphire masuk kelas art ye sis....bagus sis....boleh develop skill die.....

tgk le tu, muke konpiden tak takut langsung....mmg sapphire budak bijak!

*SiRibenMerah said...

fuhyooo..

all the best baby...

Teratak Hami said...

Macam mana Sapphire boleh berseni kalau mak bapak tak berseni? Better mak bapak check darah seni korang tu :-)

POSH76 said...

kan main saphire muka serius yer amik art classs...mmg ada talent ni hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

anak sy pon sy hantar gi art class..


sbnrnya art class ni sbnrnya bkn sj utk kasik anak kita pandai lukis tp lebih drpd tu..mcm tingkatkan keyakinan diri..boleh luahkan emosi mcm-mcm lagilah..

Rinna said...

Wahh berseni jugak yer.. nanti dah besar tentu lagi pandai melukis nie..

Dalila Hamid said...

boleh jadi pelukis bila besar... bagus2 minat dipupuk dari kecik..

wida said...

wah..bestnya.

Pepel BoNda AmaNi said...

wah bestnya...lepas nie sapphire pandai la melukis...

sW33tdARLiNG said...

unfortunately zulfan plak dah lama tak pergi kelas.. asyik ponteng jer sejak i bz, papa dia pun buat2 lupa nak hantar...

Softtouch [Hanim] said...

wa...bestnya..sukalah sapphire kan sis...fav dia lukis2 ni..

zahidahwahid said...

wah!! sapphire pun masuk class art jugak...best!! best!!