Tuesday, December 6, 2011

... aksi-aksi seram ....

Di satu petang yang tak berapa nak hening, tetiba terdengar suara seakan-akan baby menangis "uwaaaa, uwaaaaaa, uwaaaaa" 
 * pics credit google *

dan juga suara remaja sedang ketawa *anak-anak dara i lah tu* So i pun kuar lah dari dapur..hahahahhahaha tergelak gak ler i tengok keletah si Sapphire yg kenkonon menjadi baby sedang menangis and nak tau dia buat apa....layannn...

~


~


~


~


~


~


~


~


~



hehehehehe haiiii Sapphire sapphire...ada jer 'kerja' yang nak kamu lakukan...tu pampers lama dia...memang dah tak pakai dah...ada lah 3, 4 keping tinggal....habuan dia nak main with her teddy bears and for herself utk buat aksi-aksi seram gini hehehehehe....Nie lah anak penghibur hati kita.....


21 comments:

POSH76 said...

tapi budak2 baya Saphire ni mmg seronok tengok telatahnya...nak marah pun tak jadi hehe

wida said...

hehe..mcm2 sapphire ni.
kena ada adik baru pulak ni sis..hehe

Mrs. AJ said...

Assalamualaikum sis! Telatah anak2 mmg mencuit hati. Petanda baru tu sis...

*SiRibenMerah said...

comel je kann.. rasa nak geget.. ahaksss~

wahida said...

alololo....nak pakai diaper ye sapphire...tak muat nampaknya tu...ekekek...

Neeza.Areef said...

ke saphire nk bb hehe

rara pinkmafia said...

hehehehe besh nya.mst gelak je kan tgk gelagat anak2 akk =)

Mamamya said...

heheheeee....mcm2 ragam anak2 ni yg blh buat kita tersenyum sendiri kan... :D

SYANI said...

Amboi..amboi si sapphire ni.. Tingin nak pakai pampers lagi ker...

Dalila Hamid said...

teringin pkai pampers atau tanda mamanya kena bersiap sedia nk dpt bby baru...hhheee

nurHeart said...

awwwww... kids r always cute, kan sis (^^,)

ratna said...

He he e ada jer idea dia ya...xpe...kreatif!

eB ezrin said...

ekekekkekekekekeek. comel :)

Zana Nordin said...

ewah2.......kemain lagi ngan pampers yang dah tak muat tu...

zahidahwahid said...

ada je kerja dia....hehehe


New Entry: Geng Fiq'ra

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

aksi ganas ni.. hahaha.. nasb baik tak letak teddy bear duk sebelah mcm pakaikan dye pampers.. so funny.. hahaha...

cikpia said...

ha ha..... cute gila!!!!

memang seram ah!!! ha ha....

mrsharis said...

hahaha..saspen jer la sepphire ni..aunty ingat betul2 ada bby kt umah tu.


Btw sis, sy dah tukar url tau..

http://halia-ginger.blogspot.com

:)

Pepel BoNda AmaNi said...

hehehehhehe anak2 pengubat duka lara kan sis...

GreenJade said...

memula suspen jek..sekali keluar gambo si gigirl tegolak den hahahaha

comei je aksi tuh ekekeke

akuzle ayu said...

sesungguhnyer...