Friday, November 18, 2011

... weekend activity ...

Yeah!  The weekend is here....so dah plan weekend activity uols?  Me, tak leh jenjalan sangat coz Agate exam kan....Me ada ler 2 or 3 jemputan kahwin....
Biasalah kan cuti sekolah mula lah kenduri kendara sini sana kan.....try lah gi mana-mana yg sempat...yang mana tak sempat, bagi hadiah bila pengantin start keje ler nanti.....nie musim hujan plak kan...sejukkkkk, sesuai sgt berhanimun hehehehehe....

So, have fun this weekend...and those yg nak gi tengok teater malam nie...enjoy too :)
*pics credit google *

Take care ya....

10 comments:

*SiRibenMerah said...

saya menawarkan khidmat babysitter sekiranya memerlukan khidmat saya, sila PM saya utk urusan lanjut..

*tetiba je akak memberi idea kepada saya*..


ngeeeee~
muleh x wat khidmat camtuh?? hahahahahaha

rasp said...

iyra,
: leh leh ... profit 50-50 hahahahaha

Mamamya said...

minggu ni blm dapat lg kad jemputan kawin tp akan menghantar jiran p bertunang....nxt week baru ada jemputan kawin di melaka...

musim cuti sekolah = musim pengantin kan... :)

mrsharis said...

yeahh..akk pun nk g kenduri kawen kazen minggu ni kt penang..

miss nina said...

minggu ni belum mula jemputan, next week jemputan kenduri dah bermula.
masa untuk ke sana-sini :)

lily lotus said...

mmg dah start musim kenduri ni, hepi wiken sis

Nur Misnan said...

Yes.. malam nih pun ada undangan kahwin sahabat berbangsa China. Alhamdulillah... diorang buat di Hotel yg HALAL. so aku blh belasah makan byk3.. hik3..

akuzle ayu said...

sy pon br nk merasa jemputan kenduri berderets, kak. dlu2 ckp ngan hub, takder ker yg nk menjemput kiter neh p kenduri depa... now, ALLAH dah makbulkan... jgn x g plaks...miahahhahaha..moh kiter...errr, ado teater aper now? lost!!

p/s: tqvm 4 the concern...

wida said...

yelah..time cuti sekolah ni byk jemputan kawen

Softtouch [Hanim] said...

betul sis...cuti sekolah ni byk le jemputan kaiwn kan...hepy weeken sis...gud luck utk anak sis agate...