Wednesday, November 9, 2011

... turn ibu plak ...

Semalam tunjuk fesyen anak....hari nie turn ibu plak....


Tapi gambar sekerat je....ala baju kurung pahang je pun, ibu sapphire mana reti nak pakai baju fesyen sangat, see the body laaa *ihiks*...Kalo uols tak tau ghupa baju kurung pahang camner...google je lah iye....Nie i nak kasi promo skit....Baju nie hasil jahitan dari....


Bukan hasil this lil' diva ya hehehehe don't terkezut tapi Ibunya.  Gambar ibu tak amik masa dating hari tu, so letak gambar ika ok gak kan....Jumpa Sis Amy, about 2 or 3 weeks ago, i bagi baju contoh je.  Tak amik ukuran.  Hasilnya memang memuaskan hati i.  Harga, sila berurusan dgn sis Amy sendiri k....

Selamat berbaju baru hehehehe....

17 comments:

atty's said...

cantik ar sis..dah leh amik tempahan dah amy..

Teratak Hami said...

Baju raya ke tu? Tahniah pada Amy coz jadik jugak baju secara complete nya. Pemakai pun dah puji, lepas ni boleh ambil tempahan seterusnya.

lieyalatif said...

cantik sis....tapi mate lieya dok tgk kerongsang anting2 tu....mmg cun kikiki

Dee said...

wah...dah cuba hasil tangan amy ye..baju tu pun cantik..

sW33tdARLiNG said...

kainnya mmg cantik sangat.. coraknya so sweet bertambah2 membara i nak menjahit kain tuu...

thanks sis... so boleh tak i sign contract jadi tailor tetap u ni? hehehehe

Pepel BoNda AmaNi said...

WAH...DAH TRY TAILOR AMY NYEK...HARUS TRY JUGAK NIE...

mummysyafie said...

sis...ingatkan sapphire tadi. hihi..rupanya amy lil princess..

Rinna said...

Tengok baju sambil tengok brooch..tuh..laa.. :)

POSH76 said...

kelassss ibu pun nak vogue jugak...

Ida WC said...

dah dpt tailor yg serasi ok lah kan. boleh ler ai meneray tempah ngan amy

cikpia said...

nice colour!!!

salam aidiladha sist!!!!

wahida said...

wah....makin hebat si amy ni...nak try gak la one day nnt...

Mamamya said...

fesyen kak skrg mmg baju kurung pahang je dik..selesa! jauh plak nak tempah dgn amy ni....

wida said...

wah..makin masyuk lah tempahan sis amy pas ni

Run Away said...

cantik.....sesuai jew kan...;d

Run Away said...

cantik.....sesuai jew kan...;d

zahidahwahid said...

syoknya ada tailor sendiri dah....hehehehe\


New Entry:Awak Suka Saya Tak? Best seller @ Popular