Friday, November 11, 2011

... Sophia & Adik ...

Hari isnin, cuti sempena Aidiladha, w'ouls gi melawat 2 org kezen I yg  gave birth to 2 beautiful babies.  Welcome to the world my darlings.....introducing....

Sophia masa nie berumur 1 bulan and

Adik *bukan nama sebenar, baby boy* Lum diberi nama so w'ouls panggil adik ler.  Dilahirkan sehari seblum Aidiladha..hehehehe baju besar dari badan :) .
Dalam kesedihan w'ouls kehilangan Nur Batrisya, w'ouls terima dua orang baby kedalam keluarga w'ouls....Happy mmg happy banget...tapi kesian kat my kezen yg kehilangan cahayamatanya.  Dia ckp "Kalo tak, Sophia & Adik ada sorang lagi geng kan".... Ya Allah ya Tuhanku, kuatkan lah semangat sepupuku ini, tabahkan lah hatinya...amin.....

Bestkan bau baby... tak perlu pakai bedak, wangi jer... kalo i tak pakai bedak, mau bau masyam kan hehehehe...

11 comments:

Ati Masrif said...

salam sis,

ala..ala...tomei..tomeinya baby
geramm betui kalau tgk baby
kan aura baby ni sgt besar

jiran sebelah rmh kita bersalin
hari aidiladha :)

Mamamya said...

semalam x sempat singgah sini..tgk2 da ada header baru... :) mmg suka bau bby..wangi jer kan....comel lak tu.

Teratak Hami said...

Tahniah ...

Bau baby memang sedap ... masam2 dorang baru bangun tido pun masih wangi lagi. Yang Adik pakai baju besar tu memang menjimatkan. 2-3 bulan lagi entah2 takle pakai dah.

nurHeart said...

tahniah to both.. :)

rindu mau pegang baby, rindu bau baby..

mummysyafie said...

bau baby mmg best..ni yang tak tahan nak baby lagi..ngeee...

*SiRibenMerah said...

best bau baby... nak jugakkkk la baby... hahahahaha...

lieyalatif said...

alahai sis...comelnye...rindu bau baby...tapi sakit bersalin dayyan terase lagi hahaahahah...tgu le lagi due tahun ekekeekek

tahniah tuk papa n mama babies!~

zahidahwahid said...

alahai comelnya.....


New Entry: Cari kesalahan dalam gambar ni

Rinna said...

Suka dengan bau baby.. best wangi jerk..

Pepel BoNda AmaNi said...

ya allah sedey kan ngan ur kazen yang kehilangan nur batrisya tue....mungkin ALLAH menjanji yang lebih baik tuk dia...sapa tau kan....

bestnya bau baby..xsabar nie... 6 weeks to go...

Softtouch [Hanim] said...

rindunya bau baby..nk baby jugak..

sedihnya cousin sis tu..semoga dia tabah...