Sunday, November 13, 2011

... ringtone ...

Tadi nie masa me dok siapkan breakfast, tetiba terdengar chorus lagu nie....

Aku inginkan dirimu..
Datang dan temui aku...
Kan ku katakan padamu...
Aku sangat mencintaimu....


And Emerald cakap "Ibu hp ibu"  eh .... bila masa i guna ringtone nie??????  Bila gi amik hp,  lagi terkezut,  "Eh, SH tepon"  me disconnect kan & terus jengah dlm bilik,  SH dok  menyengih tunggu i..oooo dalam diam-diam dia tukar ringtone i.  Bila tanya naper... "Ntah, tetiba rasa cam best je lagu tu.nak nak chorus dia tu, see u datang kat i hehehehe....so saja lah set kan lagu nie as MY ringtone on your hp"  hehehehe ok gak tu, I redha je coz i pun suka gak lagu nie.....

14 comments:

wida said...

wah..sweetnya

sisdee said...

hahahahah cute!!! best gak dgr lgu nie :)

nurHeart said...

awwwwww... suweeeettttt :)

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

wowwww... romantiknyaaaa

Kamariah Awang said...

Okey jugak, sedap lagu tu..!

Teratak Hami said...

Lagu yang tengah famous ke ni? Asyik dengar Sinar jek.

Lirik memang romantik.

rasp said...

wida,
: hehehehehe...

sisdee,
: malew i...

nurheart,
: *blush*

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ
: *ihiks*

Ma,
: sedapkan...

Hami,
: a'ah...agak top gak aaa...

*SiRibenMerah said...

phewitttttt.. hehehe..

romantis bangat~

rasp said...

SRM,
: auuuuuwwwwww *gediksss*

mrsharis said...

Woww...romantik hubby akak :)

Pepel BoNda AmaNi said...

wewiiittt....nanti jangan lupa lagu nie time karok taw sis...

rasp said...

lia,
: skali skala u hehehehehe

eida,
: ehhh kena bawa SH ler karoks sbb dia dedicated utk i hahahahaha

zahidahwahid said...

sweetnya....

Dee said...

lagu wajib nyanyi kat karok sis..hihihi..us the geng pelangi..