Thursday, November 17, 2011

... pisang goreng keju ...

Teringat kat pisang goreng keju di Bandung....

Gi minum petang dgn SH kat satu restoran tu, ada this menu, ordered tapi sungguh menghampakan...gambar dlm menu lain ghupanya, bila dihidangkan lain ghupanya...mana gi keju2  yg berlapis2 macam dlm pics tu...Bila makan, rasa nya lagi hampa...rasa pisang goreng sesaja...keju tak terasa langsung...fail!  Rasanya kalo i masak sendiri pisang tu & tabur keju kat rumah lagi mantops hehehehehehe

Kepada mereka-mereka yg nak ke Bandung...sila makan on my behalf ya lalalalala....

18 comments:

mrsharis said...

Rasanya klu u buat sendiri lagi sedap kan sis klu setakat nk goreng and taburcheese mcm tu kita pun boleh kan..hehe

wida said...

adoi..mmg indah khabar dr rupa lah sis

lieyalatif said...

betul tu sis...kat sane jugak sedap.....erm rindunye nak ke bandung....jom sis!

syanasaid said...

tak pernah mkn & xpernah dgr pn
hehee kesian sye
:(

*SiRibenMerah said...

insyaAllah.. lagi nak pesan apa lagi??
hehehe..
balik mesia ai gemok trus..

mamyharraz said...

salam kenal :)

t.kasih singgah blog sy :)

ehemm januari ni sy ke bandung akan sy mknkan on behalf sis ya ;)

rasp said...

lia,
: tu la tuuu....malas or rajin je hehehehe

wida,
: ya betulllll....huhuhuhu...

lieya,
: i pun rindu nak ke sana...mlm nie kita gi nak hehehehehe...

syana,
: kat bandung byk sis...kat sini lum jumpa..jumpa yg nie tapi sungguh hampa...

iyra,
: makan eskrem durian gak tau...wajib!

rasp said...

mamyharraz,
: eeee bestnya nak itot :) u shud try eskrem durian gak tau and jus alpukat dia heavan!

Rinna said...

Tak penah lagi makan pisang goreng keju.. nie baru 1st time tau.. adess..ketinggalannya.. :)

Neeza.Areef said...

aiyak..rupa x indah rasa pn ke laut yer..

rATu kEBaYA said...

inilah dinamakan indah khabar dari rupa.. hehehe.. macam mastercheff pulak..

mummysyafie said...

tak pernah rasa lagi sis..teringin nak makan.

fiza said...

1st time dgr pisang goreng keju. Buat sendiri lah sis...lagi puas hati ☺☺

Jom baca:

Wordless Picture yang membuatkan Air Mataku Bergenang

Cash-Out Pertama NUFFNANG...Akhirnyaaaaa...

Wordless Wednesday #8: Hobi Saya....

DOA SUPAYA SUAMI SETIA HINGGA KE AKHIR HAYATNYA

delarocha said...

ermmm..nampak sedap

Pepel BoNda AmaNi said...

teringat pisang goreng keju masa kat bandong dulu...pehhhhhhhhhhhhhhhhh mabeles...

Cik Ecah said...

pes time dengo...
sedap ker kak....hihi

Eri-chan said...

restoran mana ni? nak elak dari pergi.

Dee said...

x pernah rasa..kalau ke sana nti kitorang cari eh..