Friday, November 4, 2011

... ole-ole Turkey ...

Rezki ku semalam...dapat ole-ole dari my fren yg gi holiday ke Turkey bebaru nie...semasa bencana alam bebaru nie lah dia berholiday di sana tapi kat different part of Turkey yang tak affected.....
Dia tahu i bebaru nie i sakan shopping novels  sbb tu dia belikan i bookmark yang cantiksss tu....and oso thanks for the delicious choc...i mmg prefer dark & bitter choc...yg chocs putih or manis2 i kureng skit :)  Dia cakap dia leh terlupa nak belikan i FM huhuhu no prob esok i gi beli sendiri kat sana   nie pun dah bersyukur dapat ole-ole  :)  Thanks for the souvenirs....

To all muslimin & muslimah, Selamat Menyambut Aidiladha and to all, have a wonderful wiken :)  Take care!~

10 comments:

SYANI said...

Jauhnya dapat souvenir...

*SiRibenMerah said...

wow...best2..


akak, rinduuuuuuuuuu sgt ngan akak!

Neeza.Areef said...

klu dpt sobenir dr mana2 sekali pun rasa best je..

salam aidil adha wat sis rasp n family

sW33tdARLiNG said...

mmg lawa corak bookmark tu.. lagi laa bersemangat nak belek buku kan?

lieyalatif said...

wow...syoknye sis...murah rezeki sis.....merase coklat oberse gituuu....

** selamat hari raya aidiladha buat sis sekeluarga.....

Lady Dyla said...

I've been to Turkey!! seriously sgt cun!!! 1 of the most beautiful places i have ever been!!

hye sista! long time no see see! <3

Mrs. AJ said...

Lawalah bookmark tu! Suke... Coklat tu nampak sodap je.

POSH76 said...

bessnyer nak jugak hehe...salam aidiladha sis

wida said...

jrg dgr org melancong smpai turkey..
bestnya. coklat tu mcm sedap jer

Pepel BoNda AmaNi said...

wah bestnya.....