Wednesday, November 23, 2011

... mode : serabut ...

Hari nie bersiaran lewat....semalam tak terbuat auto publish.  Kejap lagi kena pergi training...half way training dah nak keluar and gi jumpa big boss....kerja banyak....padahal me rasa camni jer...

* pics credit google *

Need to go somewhere peaceful and tenangkan fikiran sbb feeling agak down and serabut....kalo leh nak jadi superwoman nak make things right tapi apakan daya ku......

Got to go...uols take care ya....today tak sempat nak BW...maaf dipinta....

8 comments:

POSH76 said...

takper sis..yessa kalau terlampau keja pun tak syiok kena chill gak

Pepel BoNda AmaNi said...

yeah....me too...cuti dah apply dan dah approved..next week time to release n tenangkan pikiran..i really need it's...

lieyalatif said...

ape lagi sis...jom gi cuti2...lagi syok sbb tgh cuti sekolah.....

wahida said...

napa ni kak..harap akak ok2 je...
mmg sometime kita perlukan rehat kak..

take care ye...

cikpia said...

all work and no play makes jack a dull boy..... JOM HOLIDAY!

eLLy said...

serabut gak!!

ikiqzana said...

kekadang i pon berperasaan begini tanpa di undang.. huhhh.

ch@ said...

kita pun nak pergi mencari ketenangan, anak baru dua dh rasa stress teramat-amat.