Monday, November 21, 2011

... majlis ihtifal ...

Semalam half day spend kat Majlis Ihtifal Sapphire. 

Sebelum masuk dewan, soh dia posing sensorang dulu, pose kaki senget namanya hehehehe...

Seronok tengok keletah the kids.  Bila kanak-kanak 6 tahun masuk dewan dgn pakaian graduasi dorang, i plak yg rasa bangga...sebak rasa di hati gitu...over kan...Nie masa ramai2 dorang diri kat atas pentas....
And this pics gambar masa her performance...mmg nak tergelak je tengok keletah these kids....and dorang menang persembahan terbaik ....


Syabas kepada pihak sekolah, coz event went smoothly, start on time and habis pun awal and i'm sure all of us had fun too yesterday...and i'm happy bila tengok sapphire enjoying herself walopun ada 'kejadian' skit.  Kalau i rajin i will story, kalo tak halalkan aje lah iye...

Oklah have a fun fun fun monday....

18 comments:

POSH76 said...

alahai comei sgt Saphire pakai tudung

eLLy said...

Weeewittt ade tarian Ayam ek :p

sisdee said...

cumilkan budak2..klu i le sure sebak bila tgk dorang buat persembahan sebab rasa cam SUBHANALLAH anak-anak yang tiada dosa tu sgt bersih sebenarnya :)

kita yg mcorakkan dia nak jadi apa...

*SiRibenMerah said...

hehehe.. aksi kaki tuh sgt kiut~
sukaaaaaaa~

*nnt bila2 ai terjah umah akak pulak yek.. *

lieyalatif said...

lahaiiii sweet sgt2 sis....kemain comel sapphire posing kaki senget sebelah tu....kemain lebar sengetnye rkeekekekekekeek.....

mmg tgh musim konvo ni sis...rate2 blog update pasal ni...meriah...suke tgk aksi budak2 kecik nie....

akuzle ayu said...

alahai! comeynyer posing 'kaki senget' Sapphire tuh... mungkin menjadi ikutan dan fenomena nnti....ahahahah... dh bsr yea anak kita? thn depan derejah 1, lagikk ekspres besarnyer...alhamdulillahh!!

mamyharraz said...

comelnya sapphire posing gitu :)

dann comelnya mereka semua kt atas pentas :)

wahida said...

betul la kak, kenapa ntah tgk anak tadika konvo rasa sebak sgt...padahal tadika je pun..hehe...

itulah perasaan ibu kan kak...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

wahh pose mcm model la sapphire ni.. kelasssss... hehehe...

Pepel BoNda AmaNi said...

xsabar nak tunggu amani lak nati...bestnya...nebes pun ye gak nie..kekekkeke ober bonda amani nie taw...

nurHeart said...

pose angkat kaki tu yg tak tahan tu hehehehe.. kiuttttt!

perform lagu ape tu? siap joget2 :D

mrsharis said...

Hi Sis..musim tadika/taska buat 'convo' day kan..hehehe

Btw,suka sgt tgk muka si sapphire tu.

Dee said...

cutenya sapphire..sekejap je dah abis 1 year of schooling kan sis..next year mesti tak sabar nk tgk perkembangan dia pulak..

Cho Zila said...

alahai biasaler tu kita yang lebihkan... tapi perasaantu memang datang sendirikan ... semoga sapphire akan menjd anak pintar dan solehah... akan membanggakan ibu dan ayah selamanya...

Munnafendy said...

waaa...ada bakat gelek2 ni..haha

eh, ihtifal tu graduasi eh kak?

adarnadzmie said...

comey sgt anak dara tu paki tudung... posing lak kalah model... hehe

ikiqzana said...

alahai.. comei nyer sapphire pki tudung. geram jer negok dia posing camtu.. hihihi

Rinna said...

alaa tomei2.. cute ngan tudung dan posing gaya2 org dewasa laa.. :)