Thursday, November 10, 2011

... korea jom ...

Cam ler nak gi korea kan....tak tak nie jemputan tonton drama korea....skarang nie kan tgh top citer2 dorang...my kids tu pun tak yah citer ler, mmg layan tul...tapi now dah mula nak berjangkit kat i....

Penyebabnya my ofismate lah nie, dia suka banget layan citer korea...2 bulan lalu, dia pinjam external hard drive i and bila dia returnkan, dia inform yg dia dah download 3 citer korea for me..rezki tu hehehe...kamsahamnida *tq dlm korea*  No time nak betul2 sit down and watch.  So setelah 2 bulan, masih lum habis melayan :

citer "City Hall" now at episode 12..

Lagi dua dlm simpanan ku :  Baby Face Beauty
and Romance Town...

Slowly2 boleh gak ler me layan bila ada masa terluang kannnn.....cam citer Fullhouse...amik masa lama gak nak habiskan...

#  bila ada mood & ilham, akan ku update 2 entri sehari ya :)

* pics credit google *

15 comments:

*SiRibenMerah said...

hehehe.. nak pinjam cd nnt...

wahida said...

saya layan masa bujang dulu jer..sekarang nan hado...haha...

Pepel BoNda AmaNi said...

K-POP la kita pas nie... :P

sW33tdARLiNG said...

am waiting for My Baby Faced Beauty tu kuar on CD....

wida said...

wah bestnya..kalau sy ada kat sis skrg, mesti nak tumpang save semua cite tu..waaaa

Run Away said...

i likeeee.....korea....hekhek...;d

Anaa said...

hikhik.. baru tadi i gugel sapa danial henney sis... gojes giler.. kekekeke...

fiza said...

Dedulu layan gak, suka ngan citer full house. Tapi skang nih dah kurang sket. Sbb tv kat umah ni asyik bukak citer kartun jer.

Dee said...

belum lagi terbuka hati nak nonton korean series..hehehe..

Sharinginfoz said...

memang ramai betul minat citer korea ya

zahidahwahid said...

city hall tak tengok lagi....

*lama sangat ke saya tak singgah blog akak sampai dah tukar cat baru ni? hehehe...


New Entry:Awak Suka Saya Tak? Best seller @ Popular

akuzle ayu said...

seper weh sepet...

nurHeart said...

lama nye la tak layan korean drama, last one yg saye tgk awal thn ni - 49 Days

mummysyafie said...

dah lama tak laya citer korea sis..macam tak sempat je

Softtouch [Hanim] said...

mmg xpernah layan cite korea ni sis...lebih suka cite cina..tp masa bujanglah..skrg ni xsempat der...heeee