Friday, November 25, 2011

... for one more day ...

For One More Day....then we'll be spending a looooong weekend.  Syukran syukran.  Plans?  A lil' pack this weekend.  I've got a function to attend, my cousin's engagement.  Kids have their classes to attend on Saturday and then on Sunday I'll be going home to SH's hometown.....

* pics credit google *

Eh eh pagi nie terspeaking ek lalalalala....sebenarnya For One More Day to tajuk novel yg i akan start membaca over this weekend hehehehe....

I memang suka books by Mitch Albom nie...citer Tuesdays With Morrie i dah pernah baca and this is his second book that i'll be reading....Dah lama nak beli, asyik bertangguh jer but then masa sale haritu, i dapat membelinya dengan harga RM8 jer tau, see the price tag....

Kalo kat bookstore biasa rasanya this book is around RM30+....berbaloi memang berbaloi kan...Memang tak sabar nak start reading this book.....

Have a pleasant friday and take care....

14 comments:

Teratak Hami said...

Masa kat kampung, jgn layan membaca je, tajam jelingan mak mertua nanti :-)

lieyalatif said...

sebab tu le anak2 sis bijak2 sume...mamanye pun suke membace...

selamat berholiday kat kampung yeak sis....bawak balik gambar byk2 tau sis....

*SiRibenMerah said...

waaahhhh..akak mmg minat kan membaca buku neh.. iyra tetiba je sejak abes study minat baca novel saja.. hurmmm.. nk kena ubah perangai mls membaca buku2 ilmiah neh..ahaksss~

mrsharis said...

Dah lama saya tak membaca sis..huhuhu

POSH76 said...

bessnyer nak layan cuti lama2...rajinnyer sis baca buku....good!!!!!!!!!

wahida said...

murah giler...
Rm8 jer?

zahidahwahid said...

kak, nak novel tuesday with morrie....susah nya nak cari novel tu....huhuhuhu


Peminat kang dong wook sila jerit ok! dia nak datang malaysia 6 dec 2011 ni

Ati Masrif said...

sepupu kita pun bertunang
ahad ni..

cover buku tu cam buku kat U
saje..hihi~

Pepel BoNda AmaNi said...

cutiiiiiiiiiiii panjang..balik kampung...rehattttttttttttttttt yahoooooooooooooooooooo

Dee said...

i kalau dok kg sis, pun xde masa nak baca..sembang je kejenya..rilex ye sis..take care..

Anaa said...

a ah.. murah nya harga..

enjoy your weekend sis.. :)

Rinna said...

Selamat bercuti..bagus tuh..boring2 leh baca buku plak.. kan.. :)

eLLy said...

Selamat bercutiii :p

Softtouch [Hanim] said...

minggu ni best sbb cuti pjg..padat jgk aktiviti sis minggu ni....harap semuanya ok2 ajer ye sis...