Monday, November 14, 2011

... dot dot dot ...

Surpriiiiiseeee....oooo i love surprises hehehehe...tapi yang disurprisekan today adalah i sendiri....mau taknya...masuk ofis pagi tadi uikkkkssss....apa nie?  Last friday masa balik takde pun apa2 atas meja,  dah tu this morning i yg 1st sampai buka pintu bilik i, mau tak terkezut bila nampak kotak nie...

Bila baca note...ooooo baru lah tau from adik chomels ku/opismateku, Lola.  Last friday dia balik lewat skit dari I so dia letak siap2 atas meja i....aiyaaaa saja je kasi kezutan kan....eee suka & malu i tawww *blush*  

Bila buka wahhhhh terus me leh shuffle u....suka suka suka....dapat kain polkadot dot dot ...
Sis Nor, me leh geng dgn u sis... tapi me baru nak masuk 2nd baju polkadot .. Lola laling, hehehehe makacih for the lovely gift...susah susah je tau...memang akak suprised banget and suuukaaa banget (dedicate nie macam lah dia baca blog i kan, ngehehehe takpe takpe, siaran live pagi dah berlansung)..

Have a lovely dot dot dot monday :D

17 comments:

wida said...

wah untungnya..
comel.

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

wowwwwwwwwww.. best2... i pun nak!! teringin nak pakai baju polkadot, tapi tak kesempatan lagi nak pi silau kat kedai...

POSH76 said...

bessnye dpt suprise2 cam gini....

Neeza.Areef said...

best nya dpt kainnnn

sisdee said...

eh i pun suka camtu hahahaahah..

congrats babe!!! :)

GreenJade said...

owh very de seprise ni kak.hepi belated yea..moga makin chomey & sntiasa sihat sokmo..mwahhh

mrsharis said...

polka dot memang nampak comel!!

wahida said...

comel!! saya tak de lagi polka dot ni...

Kamariah Awang said...

Eh, kan tarikhnya sama dengan ma? 12julai? Tapi takpe... berbaloi walaupun terlambat! Hehehe...

eLLy said...

jelesss.... i nak dotdotdot gak!

Annie Han Yeon Rin said...

Kalau polkadot ditukar love love dot kan best hihihih...

kat rome ni susah nau nak cari kain pasang.. apa kata sis anta sepasang kat sini...

agak2 dapat penampar x? ^_^

maya amir said...

wahhh!best..best dpt surprise...xde org nk buat surprise kat i ke...hahaha

Teratak Hami said...

Cute nya polka dot.

Pepel BoNda AmaNi said...

nak jugak la polkadot....

zahidahwahid said...

comelnya....asyik tertangguh nak beli baju polkadot...sekarang ni dah berkenan dengan polkadot pulak...hehhehe

New Entry: Mycupcake by Anor

Dee said...

i xde lagi..bila nak bg hadiah ni? hahaha..

mummysyafie said...

wah..cantik nya. nak gak boleh ke?