Tuesday, November 29, 2011

... diary 2012 ...

Seronoknya 3 hari cuti kan...kalau boleh nak tambah cuti lagi dan lagi dan lagiiiii jer ... over kan :)  Uols dah dapat ker diary 2012..  Cepat jer masa berlalu dan nak masuk 2012....  This is my first diary for 2012....


Cantik kan...tapi nie pocket diary, kecik jer...hadiah dari my fwen...dia beli ok bukan dapat free and pass to me...thx dear... me leh guna tulis hutang2 i hehehehe...oh and also update some apptmts dlm nie, letak dlm bag, bawa ke hulu ke hilir, sonang...

I must have one big management diary...walopun dlm komputer dah update all my appointments tapi tetap kena ada yg manual diary.  Senang if i cuti ker apa, they don't have to open my pc cari...refer jer my management diary... i lum beli lagi...nanti lah tunggu akhir-akhir tahun kot-kot ada yg bermurah hati nak menderma satu dua diary ker kan hehehehe...

Ok lah have a great day...

16 comments:

POSH76 said...

tetap suka tulis dalam diary walaupun ada gadget yg canggih manggih...office nyer diary tak santek..tgh tunggu organizer yg lawa2 sikit

cikpia said...

my fav diary (organizer) would be yang starbuck's. suka sangat2!!!

dia pakai recycled paper tapi 'sedap' nak nulis..... cover pun unik. suka!!!

(ok, sila blanja saya organizer starbuck 1!!! he he)

lieyalatif said...

tu le sis...rase liat sikit nak bangun gi keje ari nie heeheheh

cantik la sis....lieya tak dpt lagi kalendar 2012 nie.....

*SiRibenMerah said...

akak,
nak jugak satu..
chantekkk la...

Mamamya said...

akak pun blm beli lagi diary utk tahun depan...tgk kat book store mana2 dah m'lambak2 diary 2012...tp blm t'gerak hati nak beli... :)

wida said...

biasanya tunggu org bagi free jer..bila lah nak dpt diari ni..hehehe

eLLy said...

oittt awalnye nye dah dapat... nak jugekkkkk

farra8979 said...

cantiknya... suka2... ^__^

adarnadzmie said...

ari sabtu ada gi kedai buku popular... ada tgk diary 2012 mcm menarik jer... kalender 2012 belum jumpa lagi..hehe

Dee said...

dee pun tgu sumbangan diari dari suami tercinta..hahaha..tp yg u dpt ni cantiklah..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

cntek22.. bunge2 kt dpn pn cntek

*SiRibenMerah said...

akak, jgn la ter nan cis pulak kejelesan tuh..
nnt akak calling je. i sanggup g teman akak ngadap cis nan tuh...okeh?
hugs n kisses sket...

wahida said...

cantiknya diari...ingatkan purse tadi...

Dalila Hamid said...

cantik diari..... tggu yg office dela ni mau color hitam sokmo .. x hamsem lgsung..hhee

ratna said...

Cantiknya diari...

Teratak Hami said...

Cantiklah design diari tu. Simple jek.