Wednesday, November 30, 2011

... choki choki ...

Uols suka tak makan choki choki nie...
I tak brapa suka and ni bukan i punya... tapi i belikan utk my ofismates, 2 org mak buyong....tiap2 hari i tengok dorang makan so semalam i gi kedai nampak nie me rembat utk dorang, ala setakat 2 bungkus sorang apa lah sangat kan hehehehe...utk Sapphire i belikan sebungkus jer...

Staffr kat my floor nie plak dah teriku-ikut makan choki choki...leh katakan tiap-tiap hari ada jer i tengok staff i makan ... penangan 2 org mak yong nie hahahahahaha....

* today bersiaran lewat...gi settlekan registration tadika sapphire....semalam tak sempat nak buka blog nak buat autopublish

16 comments:

adarnadzmie said...

anak2 akak suka choki2 ni... klu sebungkus sorang x cukup... hehe

syanasaid said...

oh my feveret ni sis
dpt mkn ni rse nyaman jek
hehehe
dulu beli sepeket ni mkn sorg
skrg ni kena share ngan anak
kalo xmo share kena mkn sorok2

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

love coki2...

suka yang full coklat.. tak suka yang ada campuran susu tu

wida said...

ms kecik2 dulu selalu gak makan..
ni lama x mkn

ratna said...

Sis nak tau x...hari tu kami bwk 2 kotak coki2 balik cni. Satu kotak ada 12 paket coki2 tu.... Budak2 ni suka...terpaksa sorok benda tu dlm kabinet. Laila tu mkn separuh pastu x nak...rugi jer...

aimaniman said...

amak2 akak pon suka.. kalau p taska salam ngan akak salam coki2 makna petang masa amek kena bawa coki2.. kalau x.. x mo salam...

POSH76 said...

dulu minat sgt dgn choki2 sedap@@@@@@@

Dee said...

dee tak suka sgt..tp fifi suka..hehehe..

wahida said...

dulu kecik2 berhantu saya mkn ni kak...

cikpia said...

my adik2 punya fav ni!!! tapi me tak bagi depa makan sebab dok isap + jilat wrapper tu, tatau bersih ka tak kan? he he..... (alasan tamau bagi makan)

p/s : u've been tagged!

Mamamya said...

anak2 akak suka makan cekelat ni..akak pun suka belikan sbb murah je kan...klu kat sini 1 pkt baru RM0.99...

Rinna said...

Anak suka laa kut.. maknya tak gemor..hehe..

eB ezrin said...

ramai yg suker kan? eB pn x. x tau psl pa

mamyharraz said...

feveret nih ;) mmg layanlah kalau mkn..yg pelik sy lagi terlebih suka dari anak ;P

nurHeart said...

saye suka! tp cuma sesekali mkn.. cik alya takleh mkn yg coklat2 sgt psl ada tonsil (dokter sudah warning huhu..), maka nya sgt beruntung lah mama dia leh layan sorg2 kih3..

Teratak Hami said...

Sometimes suka jugak pow anak2 punye choki-choki ... boleh khayal makan sambil tengok TV.