Thursday, November 24, 2011

... 4th ...

Diam tak diam, semalam blog nie dah masuk its 4th year....

* pics credit google *
Ekceli semalam tarikh birthday blog nie tapi semalam ada hal leh plak lupa....sib baik blog ku nie tak merajuk, kalo dak camne ek nak pujuk *ihiks*

Thank you to all of you my fwenz....
* pics credit google *

Thank you for your wonderful support and warmth friendship....andaikata ada terkasar bahsa, tersalah komen or tersinggung perasaan uols sorry ek, bukanlah disengajakan... Semoga we will remain as friends forever, insyaAllah.....

Take care ya uols and have a lovely day....



15 comments:

wida said...

tahniah sis..
dpt bertahan selama 4 tahun, teruskan berblogging yer

Neeza.Areef said...

congratz sis,
keep on blogging!

Rinna said...

Wow tahniah..happy belated besday to your blog..Teruskan berblogging yer.. :)

cikpia said...

happy belated birthday encik blog!!!!

go go kak rasp!!!

sisdee said...

hehhee still mood birthday blog nie heheheh..klu 4 tahun tu dah nak kena anto school dah tu (klu kanak2) hahahahha...

teruskan menulis :)

Pepel BoNda AmaNi said...

Berakit-rakit kita ke hulu
Berenang-renang kita ketepian
Kita berbeda untuk saling mengisi
Segala kekurangan kita
Mencari sahabat untuk selamanya

Dalila Hamid said...

tahniah....

lieyalatif said...

hohohoho...4 thaun dah sis...

byk kenangan terindah dah tercoret dlm blog ni kan sis.....hepi blog anivesari sis!

POSH76 said...

kelass sis dah 4 years....otai ni...congrate yer and keep blogging taw...

wahida said...

perghhhhh....4 tahun tu...lama giler...harap blog saya pun dpt bertahan lama mcm blog akak...


tahniah kak, keep blogging yer...

mrsharis said...

Congrats sis..

Blog yang menemukan kita :)

ikiqzana said...

hapi besday pada blog u sis.. 4tahun agak lama jugak i pon dah 3 tahun.

Dee said...

happy anniversary for ur blog sis...tua setahun dari dee..hihihi...

Softtouch [Hanim] said...

lama tu sis dah blogging kan..tahniah sis...hepy anniversary utk blog sis...teruskan berblog yer sis...

aimaniman said...

lamanya dah berblog... blog akak baru bzday pertama bulan 11 ni, tupun buat blog sbb bosan time pantang x da menda nak buat tp lama2 tersyok dgn blog tapi la ni x syok balik...
akak dah folo sini.. 292..