Sunday, November 20, 2011

... 20.11.2011 ...

Cantik kan tarikh hari nie...pasti ramai yang akan grab peluang nie utk do something special on this date termasuk lah w'ouls....eh tapi bukan i yang arrange ye, being done by tadika Sapphire ...


So, today pepagi w'ouls ke MPAJ ler nanti... masa zaman i kindy dulu, buat kat dewan sekolah tu jer...nie kecik2 dah merasa naik atas stage kat auditorium...  baju dah sediakan cuma semalam settlekan cari tudung putih for her....sib baik ler dapat...

Tak sabar nak tengok keletah dia & rakan-rakan nanti...pencapaiannya dlm pelajaran pun syukur alhamdulillah.  Tapi tu nanti i stori lain ok...So, today me gonna have an 'entertaining' morning  :)

Selamat berhari Ahad uols....

5 comments:

nurHeart said...

owh.. tadika Sapphire buat event ye? ada performance ke sis? sure comel2 jek anak2 buat persembahan eh :D

Sharinginfoz said...

nanti jangan lupa update ya

Softtouch [Hanim] said...

danish punya semalam sis...mesti comel je sapphire n kwn2 buat performance...

Pepel BoNda AmaNi said...

yeah...nice date kan...

ikiqzana said...

tercari2 jugak nk buat apa dgn tarikh 20112011. tapi xde pon yg bole buat kenangan.. hihihi