Wednesday, November 16, 2011

... #1 Wordless Wednesday ~ sleeping ...

Sleeping with the enemy love ones ....

15 comments:

*SiRibenMerah said...

comeyyyyyyyyyyyyy~

lieyalatif said...

subhanallah!!!

comelnye sis......same comel dah ngan teddy bear sume tu....boleh sapphire tdo camtuyeak....cute!

rasp said...

iyra,
: mcm ibu dia kan kan kan hehehe...

lieya,
: tengah syiok main dgn bears sblum tu, minta milk, terus belayarrrr sudah :)

wida said...

byknya toys dia..

Teratak Hami said...

Takut jer lemas :-) Comeyyyy

rasp said...

wida,
: tu baru skit tu sis...ada lagik byk...

TH,
: lepas i snap pics nie, i simpan the stuff toys and angkat sapphire masuk dlm biliknya....

maya amir said...

kalau sekali imbas, tak perasan ade org celah2 tu...dah mcm muka si comel dora...hehehe...*muahsss kat sapphire*

Anaa said...

wahh, ramainya 'anak anak' sapphire nak kena menten.. hhihi..

Nur Misnan said...

Ini sebenarnya keja mama dia ler tuh.. hik3

so cute dia tdo...

SYANI said...

Banyaknya teman tidur...

Kamariah Awang said...

Hehe... ini mesti dah mengantuk, tapi sayang nak tinggalkan mainan. Akhirnya tertidur.... hahaha...

rasp said...

maya amir,
: me nampak kaki terjulur & tangan kat luar...kalo dia tabur habis soft toys dia tu, rasanya me pun tak prasan gak hehehehe...

anaa,
: tak menten pun, sepah2kan adalah...

nur misnan,
: keje mama dia kena kemaskan lepas tu tau huhuhuhuhu...

syani,
: teman main mulanya...terus jadik teman tidor...

Ma,
: iye betul tu Ma...sampai dah tak terdaya nak buka mata tu nak main gak hehehehe

mummysyafie said...

penuh kiri kanan..hihihi...

Pepel BoNda AmaNi said...

kekekek cute hoke.....cam untie eida la...allalalalalal :P

Eri-chan said...

mesti tengah mimpi fairytales tu.ahahah