Friday, October 7, 2011

... tenung & renung ...

As salam my fwenzzz....semalam & subuh tadi me tenung & renung blog ini....jangan pandang-pandang je kat 'new post' nie tapi blank....ntah naper mmg ilham tak mariiiiii ooo....
* credit sir google *

Dukacita sampai kesudah me lost of words....padahal mmg ada few citer yg hampir-hampir nak basi dah nie yg leh dijadikan bahan...tapi takpe lah biarkan i peram gak dulu ek....nanti bila dah jadi jeruk ke tapai ke, rasa cam enak skit nak disajikan kat uols, i akan sajikan iye...skarang nie masih mood kelautttttttt  pasifik...ya amponnnnn....

So, andai kata mmg mood ku lum berlabuh and tak ter-update citer today....me ucapkan je lah....

* credit en google *

Jaga diri baik-baik ya uols.....

18 comments:

*SiRibenMerah said...

awai sgt wish weken.. haihhhh~

hehe.. take care sis.. semoga diberkati Allah selalu...

Dee said...

moga u dpt balik mood blogging ye sis..hehehe...

POSH76 said...

mmg kena amik mood....happy weekend...chill!!

eB ezrin said...

singgah dr blog wahida pulak... :) & polo u... :)

Cik Ecah said...

kak...samesame la kter...
ecah pun akan post citer dah basii hahaha ;p

TC to...

ratna said...

happy weekend sis!! take care..

wahida said...

selamat berhujung minggu kak...

take care yer...

Kamariah Awang said...

Rasp kena g kat laman ma untuk amek award The Versatile Blogger. Mudah2an mood yang dicari akan datang bersama tugasan yang diberi... Singgah yer, jangan tak singgah tau!

Nur Misnan said...

hv a great weekend

wida said...

happy wiken sis

Reena said...

Uikss~takde idea, meh menung2 dekat rumah kita meh sis. Hehe

Softtouch [Hanim] said...

hepy weeken utk sis jgk...sama lah ngan kita sis..mood nk blogging ni mcm xmari..xstabil gitu.hehehe

eLLy said...

Weeewittt.. pelangiii :p

♡ a.y.u ♡ said...

xpe sis atleast de gak tingglkn sumthing kt sini dari non hado...hehe

Sharinginfoz said...

kekadang rasa tak ada idea aja

nurHeart said...

hehee.. nape la jauh benar mood tu smpai ke laut pasifik :P

Run Away said...

take time beb....senyum seindah pelangi....;d

zahidahwahid said...

ni musim sibuk...mood nak update + bw semua hilang...T_T