Tuesday, October 11, 2011

... tak membazir ...

Lepas aktiviti dating-dating dengan pelangiku, Diva Tipuware tolong tapaukan bihun goreng yg sodap utk ahkak and disebabkan siku akak nie mmg buruks, nasi goreng yg i goreng pun i bawa balik gak...sebab sememangnya ada appt lain pun tengahari tu....dating dengan Emerald....

See makanan yg ku bawa balik tak membazir tau, settle habis semuanya di makan ...Lepas lega kekenyangan melepaskan rindu dendam kat my darling doter, terus zassssss balik rumah....rest kat rumah jer petang tu....Dapatlah ulangkaji skit2 dgn sapphire.  Seminggu nie dia exam..doakan semoga dpt dia jawab soalan2 tu.....

Ok lah....today ada Board Meeting, tapi venue of the meeting kat luar office....Hopefully big boss ckp i tak yah gi lah, leh me lepaks2 kat opis sambil2 berBW lalalalalala......

17 comments:

eB ezrin said...

adeh lapor... tp poser ;p

POSH76 said...

betul tak baek membazir....enjoy ur meeting sis...

Ya ALya said...

alamak terliur....

wida said...

mmg malas kalau kena kuar ofis ni kan..hehe

mEiZ SHA said...

dapnyer..:)
syok kan mkn2...x best tul kalau kena meeting kat luar kan..:)

Pepel BoNda AmaNi said...

bagus2....membazir e2 amalan syaitoonnn..kita semua xleh membazir kan..kan..kan..sis kan...jom p FRANCE...eh tetiba... :P

Teratak Hami said...

Boss awak sporting, mintaklah takyah attend meeting :-)

Bagus tak membazir ........

lieyalatif said...

dari putrajaya bawak ke sekolah emerald plak sis yeak....okey la tu sis, takde membazir...sume dpt rase....

*SiRibenMerah said...

hikhikhik...
ada yg ngajak g FRANCE gitu...
akak, kalo ada stock2 makan terlebih nk membazir sayanggg, jemput je pelangi.. sure habes ditapau sampai tiada kesan... kita mana ada membazir kannn.. kita tukar2 menu ajeee~

Dee said...

nasi goreng tu sedap...tp sebab sy dah tapau byk sgt..xleh lah nak angkut bwk balik sis..sorry eh..

Run Away said...

lapor nyer...tapau untuk Sy....;d

atty's said...

lapar lak tgk semua food tuh

eLLy said...

fuyoooo Board Meeting pasal Bonus kah? LaLaLaLa

akuzle said...

alhamduliilah! membazir Allah marah kan3?

lily lotus said...

all the best budak tecik!

zahidahwahid said...

lamanya tak bw...hari ni nak maraton kat sini....

*lapar saya tengok makanan tu...

hot items this coming 15/10..novel awak suka saya tak by melur jelita bakal menemui peminatnya...

Kamariah Awang said...

Membazir tu kawan syaitan... Jadi, eloklah, elakkan membazir...