Tuesday, October 18, 2011

... semuanya sedap ...

Berkobar-kobar me mulakan marathon novel ku sampaikan lunch semalam tak keluar, semata-mata nak membaca... So itu roti, my fwen offer....amik 2 keping, minum milo layan novel masa lunch....best!
Tapi kul 5.30 gitu, perut dah start main rapping minta di isi....SH plak lewat skit hari nie...kul 6.30 baru dia sampai kat opis....both of us skip our lunch...dia bz kerja ok lah kan...me bz membaca hehehehe....dia ajak ke KLCC jap coz ada benda nak dibeli...me ok je....Sampai KLCC, tak sampai 10 minit dia settlekan beli barangannya terus ke food court....nie lah hasil dinner ku.....Ayam Penyet AP....

Syukur alhamdulillah...kenyang...sedap?  of coz lah kan....nak nak bila perut dah lapar semuanya sedap kannnnnn.....

19 comments:

mEiZ SHA said...

sedappppppp..:)
suke makan AP gak..hiihh

sisdee said...

i pun suka cecelia ahern pnya novel :)

Teratak Hami said...

ingatkan skip lunch, makan roti & baca novel bolehlah beri idea camne nak kurus. Kalau boleh kurus, credit to the novelllah.

Ghupanya ... makan dinner kemain lagik ye :-)

|| A r a W a n i || said...

kak, sedak dop novel tuh?
ayat dia cmna?
rsa cm nk baca lah..
cover dia santek~~

Rinna said...

Hmm..sedapnyaa tgk AP tuh.. menyelerakan.. :)

lieyalatif said...

lieya suke gak sis ayam penyet AP...tapi lepas mkn sure idong meleleh kepedasan hahaahaha....dari takde selsema, terus dpt selsema he he he....

atty's said...

fuh.pagi2 dah disajikan ayam penyet..huhuuhuuhuhu..harus cari

Neeza.Areef said...

marathon baca novel yer.smpai skip lunch..ujung2 lapo gak yer

Pepel BoNda AmaNi said...

ahhahaahah nasib baik dapat makan sebelum u onbehalfkan.. :P

SYANI said...

Tengok pun dah sedap, kalau makan apatah lagi..hehehehe

POSH76 said...

baru jer layan ayam penyet...sedap walau pedassssss

wida said...

sanggup x lunch..mmg ulat buku lah sis ni

Mamamya said...

aduiii...nak ayam penyet....lapar terus perut nih...1st time tgk ayam penyet ada kangkung (erkkk..kangkung ke tu...?)

wahida said...

huwaaaaaa!! sumpah saya ckp kak, akak tayang gambar ayam penyet ni, terus teringat mkn ayam penyet yg sedap gila bagai nak pengsan kat Wong Solo, Bali tu...sayangnya tak dpt nak perabis nasi yg sedap tu sbb gempa bumi lak terjadi....huhu...


nnt nak terjah Wong Solo kat KL ni...sama tak rasa dia ngan kat Bali tu...

*SiRibenMerah said...

hehehe..
psssttt akak..
bila nk blanje saya mkn ayam penyet neh.. sedapnyaaaa~

zahidahwahid said...

saya pun tengah layan novel jugak sekarang ni...almaklum kerja semua dah siap...hehehe

eB ezrin said...

sdpnyer Ayam Penyet.. i lioke :)

lily lotus said...

i respect betul u sis, rajin baca novel :)

akuzle said...

mmg sgt sedap bila sgt lapo....