Wednesday, October 12, 2011

... kezens admitted sebilik ...

Hari Sabtu pagi before gi potluck dgn my pelangi dapat call dari my aunt cakap anaknya Linda admitted kena asthma....umur dah 20+ baru kena.  Then nak dijadikan cerita, lepas berpotluck masa i on the way ke Emerald dapat another call dari another aunty of mine cakap anaknya Mina plak admited kat hospital yg sama dengan Linda....dia kena operate secepat mungkin coz ada cyst.....

Memula tu plan nak melawat malam Sabtu, tapi pe'el i tak suka melawat org yg dioperate right after dia operate....mesti dia pun rimas kan org ramai...so biarlah dulu dia rest....Hari ahad petang, w'ouls berkampung lah kat Ampang Putri...yang untungnya leh plak both of my kezens nie dpt sebilik...hehehehe...kebetulan ok...bukan di minta pun...senang keje...skali pegi melawat setempat....

Syukur both dah getting better...InsyaAllah, tiada aral melintang, today both of them discharge....Oh....semalam sister si Mina bersalin dpt baby girl...kat Ampang Puteri gak hehehehehe...tapi i tak gi melawat lagi...tengoklah malam nie or esok baru i akan gi....kalo dorang lum discharge...dah jadik perkampungan kecil my famili Ampang Puteri tu hehehehe....

19 comments:

wida said...

hehe..best jugak kalau dpt sebilik cam tu, x delah bosan sgt kan.

*SiRibenMerah said...

hehehe.. sure kecoh sedara mara lepak bilik tuh..

Mamamya said...

semoga dua2 cpt sihat yer...

miss nina said...

kesian pulak bila dengar berita sakit-sakit ni. hopefully, both of them getting better soon.

congrats utk baby baru yg baru lahir. kak rasp, picture baby please :P

cikpia said...

get well soon to both kezens.... and congratulations dapat anak sedara baru.....

kak rasp dok area mana? kot2 la i lepak ukay heights leh roger2....

maya amir said...

wahhh dpt sebilik .. tak boring..leh borak2..:)

*ayu the sun* said...

kebetulan yang best actually.. bukan part sakit tu lah sis.. but part ada sedara sebelah2..
macam tak la rasa takut sangat...
may both of them speedy recovery!
amin...

take care sis..

Teratak Hami said...

Memang berkampunglah kat Ampang Puteri tu. Sure riuh sekampung :-)

atty's said...

sama ler kita sis..i pun x suka g lawat org sakit kalau baru operate..tau diaorg mesti tak mau terima tetamu..sbb tak selesa..

semoga semua cepat sihat.

lieyalatif said...

ye la sis..senang mcm ni..sekali melawat dpt lawat 2 org sekali....rezeki kan...

harap2 mereka sudah sembuh yeak sis...

POSH76 said...

meriah dapat sebilik....senang family nak melawat

Pepel BoNda AmaNi said...

klu dapat pelawat cam 'pelangi's' kompom bilik tue...gamat...kekekekkeke

Dee said...

kalau sakit ada org yg kita kenal kt sebelah..mesti bestkan..hilang rasa sakit..huhu..

ratna said...

Senang sebilik he he he

eLLy said...

ini dah kira mimi gathering la ek :p

semoga mereka cepat sembuh

zahidahwahid said...

semoga cepat sembuh....


Awak Suka Saya Tak? by Melur Jelita bakal berada di pasaran 15 October 2011

lily lotus said...

oh kebetulan sangat eh :) semoga both cepat2 fully recover

akuzle said...

surely Ampang Puteri lovesss kaum kerabat akak...ahahhaha

Softtouch [Hanim] said...

wah...boleh plak satu bilik...

semoga sedara sis cpt sembuh yer...