Monday, October 24, 2011

... breakfast ...

As salam di pagi isnin yg indah....fullamak sungguh positif diriku minggu nie...mau tak nya...dah tau minggu nie ada break kat tengah-tengah minggu tu yang hepi banget :)  Ok ok...start pagi harus lah kita breakfast....jom kita makan tengok nasi lemak ku ini...Timun tak sempat posing sbb Sapphire dah settle dulu..ooopss nie menu hari ahad ya...

Mak Toooookkkkkk....cheq rindukan nasi lemak Mak Tok .... tu yg buat gak nasi lemak nie over the wiken tapi nehi nehi nehi tak sama huk huk huk....Nasi Lemak Mak Tok with love gak the best :)

Petang ahad tu dah kenyang with nasi lemak....kita lunch makan roti boom dgn kari daging homemadenye....

tapi uols jangan pikiaq cheq uli, tebaq roti boom tu bagai ya....cheq malas kerja segak *work smart* kita beli ready made nye hehehehe...

Senang kerja kan..ok lah...sekian laporan utk hari nie *ihiks*....selamat bekerja uols....

21 comments:

mEiZ SHA said...

dapnyer roti bom tue..;)

wida said...

sedapnya roti boom..
skrg ni senang sebab mcm jenis makanan frozen ada..

ZanaNordin said...

nasi lemakkkkk
rajinnyer sis masak ...
he he he....puas kan makan bila masak sendiri

ooo..nak cari gark ler roti bom nie
bleh makan ngan kari....hik hik hik

lieyalatif said...

fuh sis!! nasi lemak n roti bom! mmg terbaik la sis.....meleleh tgk hah....nasi lemak tu nmpak betul lemak nye.....terus rase mcm nak buat nasi lemak jugak ekeekekek

Teratak Hami said...

High kolesterol tu semua cik rasp ... hehe.. tetiba jek ..

Semalam saya pun breakfast roti canai. Ada delivery ke rumah lagik.

eLLy said...

Mak tokkkk ai pun nak nasi lemakkkk with sambai ikan kering :D

*SiRibenMerah said...

bom bom bom cikebombombom..

wahaha.. muleh wat lagu pulak.. happy monday sis :)

Neeza.Areef said...

tgk roti boom2 tu mak aih..npk sedap..mkn btl2 lg sedap nih

POSH76 said...

sedapnyer nasi lemak tu...lapo ni

Dee said...

semuanya nmpk menyelerakan..hehehe..

Mamamya said...

wahh...semua menu amat mengenyangkan... :)

GreenJade said...

baru nk puji2 sis ku yg rajin mencanai..terus tersentap sebentar bila terlihat itu ready made punye packaging hahaha

sedap2 sis..taruk sambal sket pergh trangkat saya hehehe

wahida said...

akak, akak menang GA teka2 saya tu tau...tapi akak ckp akak dah ada FM Bali...akak still nak FM ke nak saya tukar ngan jam dinding comel Bali?

nnt drop komen kat blog saya tau...

maya amir said...

roti booommm..lame tak makan ni..harus gi carik gak nih:)

Softtouch [Hanim] said...

perghhhhhh...sedpa n mantop...lapar!!!!

akuzle said...

sungguh segar meliatkn menu ittewww.... mmg syokk gathering umah kakcik tuh. ngah merancang utk the next 1 kt bangi. jemputler, kak. heret skali geng pelangi tuh....ihhiiiihhi

zahidahwahid said...

tak pernah tau pun apa itu roti booom...sedap ke kak??

New Entry: Outdoor shooting

nurHeart said...

oh no.. fooddddd! both my feveretttt~

Rinna said...

Wow sedap tuh roti boom ... :)

sW33tdARLiNG said...

i pun buat nasi lemak weekend lepas.. sambalnya hubby bawak balik dr catering dia, so i masak nasi jerkk.. senang keje

Pepel BoNda AmaNi said...

nak roti bomm....