Friday, October 28, 2011

... angry birds ...

Game yang 'IN' skarang nie....Angry Birds...

Sapa tak kenalkan...tapi kalo camnie, agak-agak leh angry tak?

~



~



~


~



~



~





or camni


memang 'cair' bird jadiknya kannnn *ihiks*....frame angry bird nie i beli kat Cash Converter, satu frame RM4... takde pilihan lain sbb tinggal 2 nie je masa tu...

Today i kirja, tapi mood happy sbb only 1 day kirja, esok dah cuti wiken lalalalala   Have a wonderful wiken my frenz ya......

15 comments:

Neeza.Areef said...

hehehe...comel pc saphire kt frame angry birds tu..

*SiRibenMerah said...

nak marah pon x leh kat burung tuh.. sebab comel sgt gugurl dlm pic tuh.. hehehehehe..

kejap je dia besar kannn~

Mamamya said...

mmg cair...t'utamanya gmbr yg plg bwah...cumil!!

SYANI said...

Kalau letak gambar dah tak jadi angry bird tapi jadi smiling bird..hehehehe. Cute!

lieyalatif said...

comel la sis....dah ade frame angry birds rupenye..comel giler....

fiza said...

Klo yg tu memang tak bley nak angry lah...comel sangat ☺☺☺

Cantik frame tu.

adarnadzmie said...

memang 'cair' bird la akak tgk frame ni... hehe... memang memacam brg skrg ni yang angry bird punya...hehe

cikpia said...

arghhhh, cumill!!! nak jugak!

Pepel BoNda AmaNi said...

gambar yang last tue...bikin hati cairrr ooooo....

wahida said...

soooooooo comel okeh....bila la auntie nak jumpa ngan sapphire ni...

Kamariah Awang said...

Cutenya Sappire.... Murah harga frame tu yer...!

wida said...

comelnya...
cantik sgt:)

zahidahwahid said...

soooo cute...tak jadi nak marah...hehehehe


New Entry: Date on Logos Hope Ship

Softtouch [Hanim] said...

comelnya sapphire ni sis cair dibuatnya

sW33tdARLiNG said...

wahhh angry bird dah tak angry punnnn