Monday, October 3, 2011

... 3 = 1 ...

As salam di pagi isnin ni....so amacam your wiken?  Ok...hopefully semuanya ok....cer tengok tu....mana i blaja maths kan 3 = 1....peliks peliks...kisahnya gini....

3 kuah rojak nie, bergabung tenaga menjadi....

1 rojak buah hahahahaha...

Tak lawak pun ek..takpe lah...nie aktiviti w'ouls kat pantry opis last week....sbb kat sini agak susah nak dapat buah-buahan and ada plak yg teragak nak sangat makan rojak buah....so terjadi lah kejadian ini...me, tumpang tengok, amik gambar and makan je hehehehe...syukur alhamdulillah......

Sronoks gak buat aktiviti makan-makan berjemaah gini skali skala kannn.....

19 comments:

Eri-chan said...

mkn ramai2 yg best. mmg best kalau ada yg rajin hulur tgn tlg sediakan. yg tak berapa best yg rajin tumpang makan je...

POSH76 said...

aduiii sis fav ni....terliur taw!!!

lieyalatif said...

sis kejam!!!

tgk jek gambar tuu terus rase kecur tau...otomotik air liur merembes...terase2 jek masam n pedas n manis rojak tu......

lieya suke rojak mak bee tu sis....buahnye kecik ajek, tapi mase colek kemain mencedok lagi ha ha ha

Pepel BoNda AmaNi said...

baca sambil tahan napsu...how dare...:P

*SiRibenMerah said...

tau x pe... how dare u... ngidam sehhh~

syanasaid said...

adoi sis
kecur air liur
hahaaa

Anaa said...

hmmm.. yummy, suka makan buah2 ngan kuah rojak tu.. ada 3 jenis lagi, sure rasanya sungguh mengancam... meleleh air liur jap.. hihi..

nurHeart said...

adussss.. terasa2 ada d dlm muluttttt~

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

dapnyaaaa.. kecur air liur...

mrsharis said...

akakkkkkk...meleleh air liur tengok!!!!!

mrsharis said...

akakkkkkk...meleleh air liur tengok!!!!!

wahida said...

akak, kuah rojak mak bee tu sedap kan? paling sedap antara kuah2 rojak yg lain saya rasa..


akak, boleh tak email gambar2 kita tu...especially yg ada muka saya la...gambar bertujuh pun nak gak..hehe...

kalau tak keberatan, akak email kat sini yer:

arel_121205@yahoo.com

tengs ye kak!!

lily lotus said...

kecurrr air liur ;)

Rinna said...

Sedapnyaaaa adessss

Teratak Hami said...

Seronoknya makan berjemaah camni. Dah lama tak merasa. Ni kalau ada mak buyung, harus setiap minggu berjemaah.

eLLy said...

Kuah rojak Mak Bee i like ... slurppp meleleh sudah air lior kuu

*SiRibenMerah said...

nnt iyra blk kedah, iyra tapau kuah rojak mak bee byk2.. pot luck kita layan okeh...

Cik Wanie Ghani said...

amboi sedapnya rojak,
lapaq lah plak:)

zahidahwahid said...

yummie..yummie...

Awak Suka Saya Tak? by Melur Jelita bakal berada di pasaran 15 October 2011