Thursday, September 22, 2011

... a special thank you ...

Entri ucapan

* pics credit google *

khas buat Ma tersayang atas pemberian-pemberian mu ini....

1.  Karipap Ikan frozen yg sungguh sodap...


2.  kuih kulit popia yg super sedap bila makan nak lagi dan lagi dan lagi....

dan juga keropok yg udah digoreng tapi tak sempat nak snap sbb laju je settle ...


and last but not least a special thanks buat Sis LadyEll *why u lama sepi sis* dan Sis Elly...*eh nama both of you nak sama tapi tak sropa plaks kannn*.....


atas kad raya mu ini dah lama i terima tapi tu lah tertangguh2 nak dientry kan....harap maaf dan thanks a million.....terima kad gini sungguh touching tauuuuu :)

Again, terima kasih, thank you, arigato, danke shen.....

11 comments:

POSH76 said...

bessnyer sis dapat hadiah2 ni...tengok pun sedap

wida said...

bestnya..
karipap ikan tu mmg sedap

Ati Masrif said...

yumm...sedap

org memberi kita merasa...

*SiRibenMerah said...

kulit kuih popia atau kuih kulit popia??

hehehe..

sedap x karipap ikan?? cam karipap sardin ke?

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa.. eh betul ke ni?? hahahaha...

sis, tak jumpe nak sembang2, gurau2 umah kak ida hari tu, nak cepat sb hubby kak amy dah kol sgt2 dah... :)

Dee said...

karipap ikan tu suami dah goreng..tp dee je lom rasa..hehehe..ada lagi tu..blk nti nak goreng..

lily lotus said...

tu dia sis, kemain close up u buh pic..tempting!

eLLy said...

sama tapi tak serupa xspecialy bab size :p

Teratak Hami said...

Bestnya ada rakan bloggers :-) Sooo jeles

Kak Aya said...

wahh sedapnya ..membuka selera dan menambahkan lagi 'kg' yang sedia berat ni...he he

Pepel BoNda AmaNi said...

karipap ikan....nasib dah makan dah...