Wednesday, September 21, 2011

... rumah bloggers yg diterjah ...

As salam my fwenz.. Nie ahkak nak stori pasal rumah bloggers yg diterjah bebaru nie....baik citer now sblum basi sesangat kan....

1st blogger's house yang diterjah is rumah Sis Amy, 11 Sept kot kalo tak silap i....dia tak buat open house ya....kami kami bloggers yg muka tarak malu ini serbu rumah dia tapi of coz ler w'ouls inform  tuan rumah tu awal2....so harus ler dia prepare food utk kami2 nie :) 
Kami : Nor, yours truly, Amy, Elly, Ayu, Iyra, Dee & Eida.

I tak stay lama coz lepas tu ada lagi 2 buah rumah yg diterjah....tu tak yah stori lah iye coz tu rumah kawan SH & my fwen, bukan blogger pun hehehehee....

Nie plak di hari & waktu yang lain....17 Sept, me terjah rumah Sis Eida, plak...jamuan raya dan juga sempena birthday anak daranya yg comels lote tu....Sebenarnya tu rumah ke tiga w'ouls terjah...so sampai agak lewat lah....sib baik kengkawan ku nie tunggu i tau...kalo dak malu gak nak gi :)  Makacih kepada mambang2 biru ini & juga si mambang merah itewwww :)
Kami : Dee, yours truly, Eida,  Nor, Elly, Ayu, & Kaseh yg lama mendiamkan diri.

Sis Eida, kalo SH tu mmg minat Boo dah lama i soh dia gi potong kek Amani tu tau hehehehe..sis  Amy, plak me termiss beberapa saat...sempat salam2 kat kete je .Sori ek sis, ahkak mu ini terlewat sampai skit  hari tu :)..

This weekend me dah ada jemputan...tapi tu lah kena tengok keadaan seisi rumah nie dulu....if w'ouls sihat, insyaAllah akan kami terjah gak kalo tak berkuarantin lah kot w'ouls kat rumah...nie pun SH dan mula rasa lemah2 badan.....

* pics ihsan daripada Sis Elly yg hari ni baik hati tu :)  sbb pics dari hp i adalah tak clear....

16 comments:

POSH76 said...

bessnyer pi beraya sesama blogger...

wida said...

take care sis..
beraya tu jgn lupa jg kesihatan diri..he

Pepel BoNda AmaNi said...

mambang biru sangat menepati tema ai...me likeeeeeeeeee....time kasih akak sudi datang ke teratak kami tue...

*SiRibenMerah said...

me like tooo.. terima ksih sebab sudi kenal diri ini....

wahida said...

kak, sapphire dah sihat?

Joy said...

meriah dan sporting. wiken lps n next pun ada dpt jemputan rmh terbuka kwn2 blog...

eLLy said...

Psst tetiba rasa nak makan lontong :D

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

sempat tgk sis dalam kereta je, tak sempat nak kenal2 kat luar.. hehehe...

Dee said...

aku teringat sambal udang maktoklah..sapa aku? aku si mambang merah..hahaha..

sW33tdARLiNG said...

thanks sudi datang rumah i and termissed plak erk kita hari tu.. i have another house to go tu pun dah lewat sbb jem

mrsharis said...

akak..next time klu nak terjah ajak sy sekali tau..hihihi

lieyalatif said...

wah meriah sis...sonok dpt jumpe geng2 blogger....dpt mkn special lagi tu....tu yg syok tu....

zarin said...

sis
if sihat, dtg ye sabtu ni ;-)

Softtouch [Hanim] said...

bestnya sis ..kalu x boleh jmpe kat umah ieda...sy xsmpat nk p umah ieda...melepas lagi nk jumpe blogger2..

Kamariah Awang said...

Meriahnya raya... Tahun depan mudah2an ma dapat join sama...

Kak Aya said...

bagus ye hubungan alam maya dapat dipanjangkan ke alam realiti.