Friday, September 9, 2011

... open house ...

Syukur dah pun hari jumaat.   Bulan syawal gini, weekends slalunya penuh dgn jemputan ke open house/rumah terbuka kan...

* pics credit google *

Hrmmm...biasalah tu...me sendiri pun dah ada jemputan utk this weekend....hopefully tiada aral melintang leh le pergi...Tahun nie rasanya me takde ler buat open house tapi andai kata sesapa nak datang, roger2 lah dulu iye...kasi buffer 2, 3 jam gitu....bukan apa, takut me kuar gi beraya ntah ke mana-mana, uols terpaksa beraya je lah dgn abg2 guard kat guardhouse umah i or kalo takde kasi warning, main terjah & me at home, uols makan lah kuih raya & air je.... no heavy duty  food sampingan....tak syiok ler gitu kan, tetamu datang tuan rumah kedaung tak dapat meraikan......K, ingat, roger2 me kalo nak datang..

Neway, uols take care ya....ingat tau, makan tu berpada-pada, takut nanti kan ada yg sakit perut lak sbb over makan :)  Enjoy your weekend ya....

10 comments:

wahida said...

kak, kalau saya nak dtg umah akak buat laksa yer..hehe..

suka2 je request gitu kan...kehkeh...

eLLy said...

okey2 nanti kita plan wat rombongan cik kiah kesana lak ye :p

GreenJade said...

bln Syawal ni mmg bederet open house in the list kan sis..saya pon thiz wik byk missed open hse kwn..xde rejki..

bkn pe..disamping jengok2 open hse kwn2...seronok dpt jumpe kwn2 lama..hehe

lily lotus said...

yerlah sis tahun ni nak terjah rumah u, tahun lepaskan tak jadi..tunggu i call yer

Kamariah Awang said...

Ma hantar wakil si Zulfan n Ika ajelah yer, Rasp! Hihihi...

wida said...

yelah sis, x sedap jugak klau hidang air n kuih jer kan..

Annie Han Yeon Rin said...

Ok sis,

Saya nak datang lusa ..bole? ^_^

sW33tdARLiNG said...

lawa pic tuu.. umah i ke tuu? hehehehe

Softtouch [Hanim] said...

sy xberkesempatan nk pg open house lg sbb weeken lepas dicha kan xsihat so xdpt lah memenuhi jemputan open house

Pepel BoNda AmaNi said...

ai xbrapa nak terbuka sangat la sis..skit ja buka nya...kkekkekekeke