Friday, September 9, 2011

... ole-ole Sabah ...

Semalam my opismate dari Sabah bagi ole2  Sabah ....sebenarnya cam surprise plak dapat ole2 nie...iyelah sebab yg leh buat i surprise coz dia nie lelaki, umur 30-an tapi lum kahwin....masih enjoying his single life...slalunya lelaki yg single nie mana lah pandai nak bawa ole2 kan....dia bagi bukan utk i sorang...utk ramai lagi staff lain....tapi utk i dia bagi extra 1 gift, kain batik corak pua nie..walopun sebenarnya i nie tak pakai sgt kain batik tapi i tetap suka...probly i akan buat kain utk baju kurung kannn, beli je nanti kain utk topnya....
I nie mmg suka corak2 pua nie....cam tau2 je dia nie kan hehehehe...yg nie plaks kuih ala-ala kuih batang buruk...sabah style katanya...homemade by his sister & him tau....i lum rasa lagik sebab me posa tapi kata my fwen sedap....

Bro thanx iye *macam lah dia baca blog i hehehe*  Maaf akak mu nie selalu usik2 u & tegur2 u....and lain kali balik sabah bawa balik lagi le ole2 utk ku hahahahaha....

13 comments:

Teratak Hami said...

Untung ada bujang yg baik hati. Cantik pulak kain batik ala-ala kain pua itu. Baju pulak buat kebaya pendek. Mesti macam perempuan melayu terakhir.

*ayu the sun* said...

lawa kain pua tu sis.. ayu pun suka pattern2 gitu..

and batang buruk sabah style tu sedap kan?????
:)

|| A r a W a n i || said...

ha?
Orang sabah?
Kem salam kem salam..

Ahahaha~~

Sy nak balik sbh mlm ni kak, nak pesan ape2 tak?

rATu kEBaYA said...

kain batik pua tu cantiklah...

lieyalatif said...

cantik sis....murah rezeki sis.....

lain plak rupe batang buruk tu kan...lieya ingat kan popia nestum sis....nanti sis cite la rasedie camne yeak...

illafira said...

cantik kain batik tue

Pepel BoNda AmaNi said...

wah bestnya dapat ole2...

POSH76 said...

sedap pulak tengok tak pernah terai pun

POSH76 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
GreenJade said...

wahhh sgt2 bertuah ni sis..rejki...baik hati si bujang itu hehe

wida said...

cantik kain tu..pandai gak dia pilih yer

sW33tdARLiNG said...

errr kain tu nak tempah kat i ker...? hehehehhee

ikiqzana said...

Ari jumaat ni i pon i pon nk g Sabah. Kwn sis duk Sabah kt belah mana?