Monday, September 19, 2011

... neno neno neno entri khas ...

Neno neno neno neno....kasi laluan skit utk entri khas nie dolu.....Entri yg tertunggak nie...ehhh ekceli byk entri yg tertunggak *ihiks*...tapi harus tis one dulu coz verys the pentingsss...walopun dah belated tetap gak i nak buat entri spesel....

HAPPY HAPPY HAPPY BELATED BIRTHDAY SH!!!  

Hope u had a great day.....and semoga segala yang u impikan akan jadi kenyataan, insyaAllah..Thanx for being a wonderful hubby & dad....

W'ouls tak celebrate 'only us' pada 17 Sept tu sbb ada 4 undangan open house hari tu....So SH cakap, end of the month *lepas raya* kita celebrate lah....ok lah gitu kan.....time nie ekceli the last open house i gi, umah my aunt...my kezen pun same tarikh dgn SH. So, kezen i yg lain2 ckp, celebrate kat situ je lah...last minute nye stori...sorang tu godek2 dlm stor jumpa banner "Happy Birthday" ....yg lagik sorang roger2 abg dia yg sedang makan2 kat GE Mall soh belikan kek.... What a wonderful & sporting famili i have....last minute pun leh come up with a plan ginie....bila camni yg syiok tu...

So tadaaaa ada gak le sesi potong2 kek hari tu....nie kek choc walnut beli kat kedai Alexis....rupa nampak tak sedap tapi sebenornya yummy....nak nak malam tu w'ouls makan dgn kek with vanilla ice cream....terbaeeekkk lah...

Again, Happy birthday to SH & Linda darl....love u guys strong & ketats ketats :)

Tiap2 tahun kita leh buat double celebration k :)

16 comments:

wida said...

kdg2 benda yg x dirncg ni..lagi best kan sis

lieyalatif said...

ye la sis, pelik gak tgk kek tu...tapi terliur jugak sebab sis kate sedap...lagi2 mkn ngan ice cream kan....

Teratak Hami said...

Birthday ur hubby 17/9 ke? Same dgn my daughter. Next year boleh join celebrate ?

sisdee said...

wah for me i suka walnut kek tu heheheheh.rupa cantik rasa tak bes tak guna weh!!

happy belated birthday to ur hubby :)

POSH76 said...

rupa tak penting yang penting mesti sedap...happy belated bday to ur hubby moga panjang umur & dimurahkan rezeki

eima said...

semoga panjang umur dan murahkan rezeki

mummysyafie said...

happy belated birthday to SH..baru dgr dier bersuara aritu kat rumah eida.

eLLy said...

Happy belated bday SH, Hope your bday wish come true.. tapi klu wish nak tambah cawangan tu tetttt.. NO NO NO :D

Dee said...

sabtu? so, masa kat umah si pepel tu birthday ur husband ke sis? happy birthday ye!

Rinna said...

Bagusnya ada famili yg sporting gitu..tolong menolongkan.. so jadi dah birthday celebration.. Hppy Belated besday to your hubby yer.. :)

atty's said...

happy besday to sh..semoga sihat dan murah rezeki slalu.amin

mrsharis said...

Happy birthday utk huby akak. Semoga kehidupan sentiasa dirahmati. Aminnn

Pepel BoNda AmaNi said...

hapie besday..la napa sabtu hari tue xcakap..kot x..leh tumpang potong kek amani skali..kekek :P

Eri-chan said...

kek alexis sgt sedapppppp

nurHeart said...

hepi belated besdey SH~

dap nye kek tu sisssss..

sW33tdARLiNG said...

ehh SR punya choc walnut pun sedap sangat tapi yg ni lagi menikam kalbu sbb terbonjol2 walnut tu kat atas...