Tuesday, September 27, 2011

... last minute work ...

Hari nie ahkak will be very the busy body .... Why?  I hate last minute work! ....Keje, tak lah keje teruk  sangat jez nak jadi class monitor gitu2 je.... Udah ler tu, bangun subuh tadi me dah sakit kepala plaks tu, eh eh cantik plak sakit kepala ahkak pagi nie hehehehe....

* pics credit google *

Keje yg dimaksudkan adalah menjadi kuli hostess utk division w'ols buat jamuan raya hari nie....kalo dah plan seminggu lepas tak pe, nie plan kul brapa...kul 5 petang semalam...boss panggil 4, 5 kerat staff termasuk ahkak lah, katanya esok dia nak adakan jamuan raya utk staff yg seramai 400 org,  bagi bajet ciput & minta w'ouls bekerjasama utk arrange the jamuan...* senangnya jadik boss kan *.....

Adussss tak ke kelam kabut jadiknya....sib baik w'ouls dpt gak caterer walopun last minute gini....food settle., me cepat2 buat 'kad jemputan' and email ke all staff *jemputan settle* .. tapi pagi nie kena gi 'tempat kejadian' tu utk kemas2 & set up bagai....tak ke sakit jiwa w'ouls...nak ckp "NO, last minit sangat lah" memasing tak brani ater dah boss kan, kalo big boss i sendiri, leh le me sounding lite2 skit :D .... So, wish us gud luck ya and smoga makanan yg diorder tu cukup utk pirahna-pirahna staff opisku ini...InsyaAllah sempat, me will BW k....

Till then, taking cares uols......

11 comments:

lieyalatif said...

mmg byk keje tu sis....keje last minit mmg buat kite sibuk semacam....ape2 pun sure team sis boleh buat punye!!

Rinna said...

Tahniah laa walaupun last minit punya job dpt disempurnakan dengan baik..Best la dpt makan2 raya lagik yer.. :))

POSH76 said...

kalau dah bese..last minit pun tetap tip top...tp last minit ni kekadang mau kelam kabut gak

wida said...

aduh..semputttt nya buat kje last minute ni kan sis

Pepel BoNda AmaNi said...

me pun sibuk jugak this week...tension...

wahida said...

sabo je la kak yer...saya pun tak suka keje last minit mcm ni...

*SiRibenMerah said...

ai br je lepas sebok2 majlis neh jumaat lepas.. haishhh~ penat kannnn...huhuhu~

SYANI said...

Sabo sis.... buat mana termampu jer..

Kamariah Awang said...

Selamat semuanya, kan? Alhamdulillah...

Softtouch [Hanim] said...

sy harap semuanya bjalan lncar yer sis...

yelah last minute kan...xpe xpe..sy percaya sis mesti leh buat!

zahidahwahid said...

baca dari hadapan ke belakang...walau last minute tapi memang marvelous la persiapan akak...


Awak Suka Saya Tak? by Melur Jelita bakal berada di pasaran 15 October 2011