Monday, September 12, 2011

... kita bakor je, kita bakor ...

As salam kengkawan....pekabor?  Sihat?  How's your weekend...byk jalan-jalan open house?  :)  Today, lite & easy nye entry k.....Pagi nie dah breakfast ke belum....breakfast makan roti bakor & kopi pun sodap kan....

Suka plaks i tengok gambar2 toaster nie....wondering betul ke ada toaster gini....kalo ada mmg nak rembat satu....

Toaster yg sungguh ceria ...

Cam radio je kan....

Hey Mickey you're so fine you so fine hip hip horray...

Mr Kermit yg cute miut....

Sapphire mesti suka yang nie...hello kitty...

Chomels kannnnn..... Kalo gini ghupa toaster, mesti tiap2 pagi semangat nak bakor roti kan, kita bakor je, kita bakor *ihiks*....So, yg mana satu...pilihan kalbu :)

Enjoy your monday my fwenz....

*  semua gambar ihsan en google *

17 comments:

wida said...

jemu dah mkn biskut ry ke sis?
sy pilih toaster yg no.1 tu..santekk

POSH76 said...

pernah tengok hello kitty nyer toaster berkenan tapi rega mak aii....suka toast bread sedap

Teratak Hami said...

Comel toaster Hello Kitty tu. Akak rembat 1 ...

lieyalatif said...

ee'h comel la sis....mcm2 pesen plak kan...he he he....suke gak mkn roti bakar, boh planta n susu pekat manis...nyum...nyum...

sW33tdARLiNG said...

lama giler myself tak bertoaster...

syanasaid said...

sume nye sye rasa nak
tp yg frog tu xmo ler
hehee

*ttibe rse nk selongkar stor cr toster :-)

eLLy said...

mamak roti bakar satuuu .. you bakar pakai toaster Mickey okey!! :D

wahida said...

saya suka toaster yg first...comel...
tapi kalau anak2 saya sure dorang suka yg no. 4 tu...

Dee said...

alamak..cutenya toaster..hari2 pun sanggup buat roti bakar..hahaha..

Rinna said...

Cutenyaa toaster2 tuh :)

Kamariah Awang said...

Alamak, cantik2nya toaster2 tu.. Semuanya ma berkenan, unik.

Eri-chan said...

ada satu kedai kat teh curve yg jual brg2 elektrik dgn harga mahal2 tapi kreatif. pergh tak mampu tgk harga mesin penghancur kopi.

Softtouch [Hanim] said...

comelnya toaster tu sis..yg sy suka haruslah yg pink itu....

Pepel BoNda AmaNi said...

suka yang kermit tue..sangat cute mute...

Cik Wanie Ghani said...

amboi mcm2 jenis toaster kan,
cantik2 belaka:)

Run Away♥ said...

hello kitty tu cute...hek...;d

ratna said...

Alololo comelnya toaster ni lg2 yg bakar pastu tetiba kuar gambar hello kitty tu.