Tuesday, September 6, 2011

... ke laut ...

As salam....rumah dah kemas, now turn nak kemas skit sawang2 kat blog nie :)  tapikan sebenarnya mood nak berblog masih ke laut laa.....me still dalam mood raya....
* pics credit google *

Nak update citer raya cam malas lah plaks....so dalam minggu nie citer merapu2 je kot me akan update :D yg sempoi2 je k...uols jangan marah iye....raya2 tak leh marah tau :D

InsyaAllah i akan BW soon...kat opis mmg dah payah nak buka blog bagai...internet opis very the lembs....lumba dgn siput pun, siput leh menang tau....

Oklah me better sign off dulu...nak start balik berceloteh disini....mood lum mariiiiii...now kalo berceloteh semuanya merapu meraban so i better pen off je dulu.....till then...taking cares ya uols.....

10 comments:

Teratak Hami said...

rasp,
Mood raya camne pun kena jgk buat n3 pasal raya. Nak jugak tengok baju color apa, raya kat mana etc ..

*ayu the sun* said...

you're still on leave sis>???

jelesnya sayaaaa!!!!
btw add me up.. 2323F8C5
;)

salam syawal sis..
maaf zahir batin..

POSH76 said...

mmg tgh raya mood lagi ni sis...selagi tak habis raya..tp blogging tetap berjalan dgn lancar...tunggu story raya sis yer

wahida said...

ari ni saya masuk opis ngan mood ceria...hehe...

Dee said...

masih cuti kan? sebab tu mood lari..

sW33tdARLiNG said...

menanti penuh setia entry raya mu ittewwwww

Sharinginfoz said...

betul le malas pula nak berblogging lately....

rasp said...

hami,
: hehehehe nak start entri raya cam beku skit otak nie :)

ayu,
: mu jgn jeles sbb me dah keje ler huhuhu...mood je masih bercuti :D

posh,
: bagus u sis...mood blogging maintain...

wahida,
: gud gud...

dee,
: eh tak lah...me dah start keje hari isnin...cuma mood je masih cuti raya hehehehehe...

amy,
: ooopsss...tunggulah dgn sabar ya...

sharinginfoz,
: haiiippp...mu jgn malas2 coz ramai yg menunggu entry mu...bior ler me malas sensorang ye bro hehehehe

ikiqzana said...

sama la sis.. mood ke laut gak..
badan berat bnyk makan pon yer jugak.

Softtouch [Hanim] said...

sy pun mood masih kelaut..malas nk buat kerja...huhuhu