Friday, September 30, 2011

... jaga kesihatan ...

Hari kesihatan sedonia...eh tak tak...memandai je i nie....skarang nie kat meja i wajib ada ini bekas air 1L...

Azam baru i efektif seminggu lalu....minum air masak paling kurang 1L sehari.....air kan memang elok utk suara kesihatan kita....me memang minum air tapi rasanya tak cukup quota kot...so bebaru nie me beli bekas air nie, penuhkan dgn air masak....and i make sure i wajib habiskan setiap hari....aktiviti ke bilik kecil pun meningkat lah kan....takpe takpe demi utk menjaga suara kesihatan gak kannnnnn....

Ok lah my fwen....marilah kita sama-sama jaga kesihatan dan have a wonderful wiken, taking cares ya uolssss.....

* aktiviti BW akan berlangsung di hujung minggu, insyaAllah.....

12 comments:

rATu kEBaYA said...

harus sahut seruan sis ni.. saya pun 1l kekadang tak habis.. kene lebih disiplin ni.

Joy said...

bila bdn kurang air..terasa mcm letih tak bermaya gitu...

adarnadzmie said...

bagus ikut seruan minumm air byk... cuma tak tahan nak kencing selalu ja kan...hehe

Anaa said...

my eco tupperware, masa mula2 beli je semangat penuhkan dan minum.. pastu dah maleh.. maleh nak gi toilet yang jauh nak menapak dari opis.. hihi..

Kamariah Awang said...

Kalau badan sihat, kerja pun beres, kan Rasp?

Kak Aya said...

betul, air itu penting untuk kesihatan...kak aya minum 3L air kosong sehari.

sW33tdARLiNG said...

ehem ehem.. banyak kali dah ni duk ulang jaga suara... later kuarlah entry bersuara tuu... hehehehe

wida said...

bagus sis..minum air masak byk2 yer.
awet muda lagik!

eLLy said...

1L? i nie kli 1cup pun leh terlupa :p

Softtouch [Hanim] said...

mmg bagus minum air bykkan sis...sis pun, take care yer...

Pepel BoNda AmaNi said...

setiap hari bawak bekalan air masak kat umah....

zahidahwahid said...

saya pun ada botol jugak kat office,,,hehhehe


Awak Suka Saya Tak? by Melur Jelita bakal berada di pasaran 15 October 2011