Friday, September 23, 2011

... hot & roll ...

Uols pernah tak try makan nie....Hot & Roll...wahhhh sexy je bunyi nye kan hehehehe....its crepe...ala2 apam balik yg nipis ranggup tu laaa hehehehe....

Nie me 1st time beli nie, beli kat GE Mall.  Maybe stall dia ada kat tempat lain, tapi i tak tau kat mana, malas nak godek2 google... i beli yg banana & choc...sedap, ranggup....i loike, leh repeat aaa bebila...

K lah uols, today entri lite2 je....me today ada majlis Opis Terbuka, opis i sendiri. :D ...So after kul 3, sayonara opis yabedabeduuu...Minggu nie minggu last utk ber-open house kan... Have a splendid wiken uols and take care ...

13 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

xpenah makan ...huhuhu kesian kan...

Joy said...

x pernah mkn..tp nmpk sedappnye. kena cuba gak ni

atty's said...

nampak cam shedap je.

ratna said...

Kat cni crepe dia selalu lembik. Nyampah... Tgk crepe tu terliur lak...

*SiRibenMerah said...

hehehe...
crepe sedappp~

Lina said...

nakkkk!!

nurHeart said...

penah nmpak kiosk kt Giant, tetapi kenape kah saye tidak mau mcuba ketika itu =.="

telan air liur tgk itu gmbar.. nyamnyam!

zahidahwahid said...

pernah makan tapi tak puas hati sebab tak sedap diaorg buat...

Eri-chan said...

dulu ada kat ampg point pastu bungkus!..mmg sedapla

POSH76 said...

sedap ni....

Sharinginfoz said...

anak2 suka juga benda alah ni

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya...pun xpernah mkn jgk sis...

Kamariah Awang said...

Ada rezeki nak cuba jugak ah...