Thursday, September 15, 2011

... hari makan sedonia ...

Hari nie "Hari Makan Sedonia" utk i sbb ada jamuan raya di ofis....jemputan datangnya dari 2 division yg berbeza and 1 lagi potluck staff kat 'wing' bilik ofis i, combination of 5 small units...

Pasal jemputan dari 2 division tu no hal lah kan...i can go bawa perut je hehehehe...*today  ioff day dari posa* tapi yg potluck tu...adusss bukan apa...lewat bebenor bagi tau nak buat potluck...dah kul 5 baru inform kat i...dah ler tu i balik opis today pun dah lewat...terkejar balik utk i berbuka...dah berbuka malas plak nak kuar gi kedai ....  check stock apa yg ada utk dimasak.... last2 i decide masak nasi goreng tuna & ikan bilis je lah..(pics tak clear lah pakai camera hp)..

Ok lah dari i join, tangan kosong bawa perut je kan...nasi goreng pun nasi goreng lerrr.....Rasanya today mmg tak sempat me nak BW...mlm2 nanti me datang terjah umah uols iye....

Jemput makan uols *wink wink* Take care ya.....

16 comments:

wida said...

nasi goreng pon sedap jugak sis..
dah tengah2 ry ni mesti jemu mkn ketupat n rendang jer..

Pepel BoNda AmaNi said...

sama la sis..hari nie pun kat opis eida ada jamuan hari raya jugak...

Rinna said...

Nasi goreng tuna.. sedapt tuh ada plak ikan bilis lagik sedap.. :)

Joy said...

xpe sis, janji bkn ber tgn kosong an ;)

Neeza.Areef said...

ikan bilis tabur byk2 tu yg wat sedap

Teratak Hami said...

Janji ada bawa. Takde malu bawak perut jer.

Anaa said...

waaa hari ni boleh jimat duit, tak yah kuar lunch.. hihi..

Ati Masrif said...

tetap sedap..

kita juga tak buat lagi
posa 6 ni :)

wahida said...

janji ada, kan sis?

ch@ said...

pergh, tgk nasi goreng akak ni. menyelerakan. kita nak buatla kejap lagi.

Run Away said...

nak kira berapa ekor ikan bilis tu..hek...;d...

atty's said...

saya pun kalo portluck suka bawak nasi goreng..

Kamariah Awang said...

Nasi goreng pun ok, Rasp.. nak2 kalau rencah bilis cam tu, sooodaaappp!

Eri-chan said...

nasi goreng pun jalan..pulak2 asyik makan rendang, nasi impit..ada gak sikit kelainan

Softtouch [Hanim] said...

sedap tu sis..nasi goreng...mesti laku nnti..mgkin ada yg jemu mkn mknan raya..

eLLy said...

Amboiiiii layan makan sampai tak sempat nak wat BW ek :P