Thursday, September 29, 2011

.... cosway ...

Mesti ramai tau or pernah dengar pasal Cosway....i memang ahli Cosway seperti sis Zana....I membeli utk diri sendiri bukanlah sebagai businesswoman gitu....kkdg tu kengkawan opis pun membeli gak...tak pun dorang amik je no ahli i and gi beli kat stokis Cosway tu sendiri....nie hasil me merembat barang2 Cosway last month... Setiap bulan, ada katalog cosway with the latest promotion....

Nie plak i baru je beli....compact powder Miyami ...
Latest promotion, beli satu RM22 tapi 2nd & 3rd dpt 50% diskaun....nie 1st time me membeli sebab ramai yg dah kata compact dia nie elok...setakat nie, i dah macam2 brand i try and syukur alhamdulillah muka i tak de problem with the previous brands that i've used....so hopefully brand nie pun sesuai lah dgn kulit i...kalo ok, leh ler i continue menggunakannya....

Eh eh i bukalah dilantik menjadi duta cosway dan entri nie bukanlah promotion utk cosway ya..Ater, me dah tak tau nak citer apa hehehehehe..

26 comments:

POSH76 said...

me too like Cosway...

Eri-chan said...

i like cosway too.
ubat gigi, berus gigi, segala mcm mak nenek i beli. in fact i dah berjaya buat kawan2 ofis jadi ahli but not under me. sebab i beli pun suka2 utk diri sendiri.

skrg tgh berangan nak beli mesin jahit singer guna kupon cosway

Rinna said...

Pengguna barangan cosway gak.. Miyami compact pun best..jugak.. :)

sisdee said...

mmg cosway popular kan dulu..tp now nie pun mana2 dah ada cosway..dulu2 beli bag pun dalam katalog cosway hahahahah..mmg dah cam kedai jek katalog cosway tu..

dulu pki gak bedak tu tapi ni dah pki pixy :)

CuppyCakeMommy said...

educational toys promotion ..
it is fun and smart toys for your kids..

visit our page at

www.smart-intelligent-toys.blogspot.com

for further inquiry kindly contact us at ysalli@yahoo.com

lieyalatif said...

lieya pun suke gak cosway..penah try butter prawn segera die..sedap....lain2 barang pun byk gak lieya gune dr cosway....

Pepel BoNda AmaNi said...

miyami satu......

adarnadzmie said...

akak pun guna miyami compact tu..
byknya borong brg cosway... hehe

Anaa said...

sis i pun sama, jadi agen sebab nak beli barang sendri.. tapi kan yang gajet kuning buat gantung penyapu/mop tu i beli gak.. tak efektif la.. lekat dinding, tak lama pastu dia jatuh sendiri.. u pakai ok ke?

ok eh bedak miyami tu? nak beli jugak lah..

ZanaNordin said...

he he he...
phewwitt....
every month memang melabur kat cosway jer sis....esp bedak miyami tu....best jer pakai....
either pakai kering or basahkan span tu....hasil tetap cantik..nak2kalau muka memang jenis takde masalah..lagi ler cun hasilnya...

zana tengah dok usha2 barang2 dapur nie...

SYANI said...

Saya pun suka cosway gak.. Bebaru ni rembat kitchen kit all-in-one guna RP. Untung masuk cosway ni.. Macam2 ado..

*SiRibenMerah said...

sok buh bedak tebal2 yek.. kasi cunnnnn lebey sket nk masuk photo nnt...

wida said...

byknya beli sis..hehe

Joy said...

shopping time ye sis..bedak miyami tu best..

Dee said...

dee pun suka bedak miyami ni..produk cosway so far ok je..

Ati Masrif said...

kalau ok nanti sis bagitau ye..

cosway ni buat business pun ok gak

Softtouch [Hanim] said...

produk cosway mmg bagus sis cth mcm pencuci toilet tu...

Kamariah Awang said...

Ma pun pakai compact tuu.., okey tak ada masaalah walaupun kulit ma sensitif.

eLLy said...

sis tempat sangkut mop & Tisu biru tu pun i der oder from Cosway. cuma bedak jer takpernah cuba lagik!

Hidayati said...

Memang bagus tu Miyami two way compact powder. Akak pon pakai.

Kak Aya said...

tak pernah cuba barangan cosway sebelum.

t,kasih kongsi info dan pengalaman.

ratna said...

Bedak miyami!!! Dulu saya pakai gak. Bagus...

miss nina said...

bedak miyami ni dulu-dulu popular kan? MN pernah guna, skang dah beli di mana-mana kedai macam watson / guardian je.

Cik Wanie Ghani said...

bedak miami mmg terbaik kak:)
wanie pun suka pakai:)

zahidahwahid said...

tak pernah pakai miyami...saya jenis yang kalau boleh nak stay satu product je... ^_^



Awak Suka Saya Tak? by Melur Jelita bakal berada di pasaran 15 October 2011

Siti Asiah said...

Asiah pun pembeli barangan Cosway gak, sllnye bl brg2 utk cc pgan n bilik air tu...;)