Friday, August 19, 2011

... waktu lunch ...

Waktu lunch break hari nie panjang....dari kul 12.30 - 2.30....memula tu me planning nak ikut opismate terjah Jalan TAR....tapi pikir empatpuluhempatkali...tak jadi pegi....So buat apa lunch hour lama...nak tidor, saya mmg tak leh & tak biasa tidor kat opis....Keje2 semua dah settle....so last2 me ngadap pc je ler....internet agak lembs hari....so tak leh nak godeks2 internet....me ngadap
Movie "Sekali Lagi"....korang semua dah tengok kannnnn....me baru nak layan...ok le citer dia....lite2 layan during lunch hour :) see siap tutup lampu...sib baik tak zzzzzzzzzz hehehehehehe

Ok lah uols....enjoy your weekend & jaga diri ya....ramai manusia yg kureng skit kat luar tu...so buat apa-apa haruslah berwaspada ya....ingat pada yang tersayang :) 

10 comments:

Dr. Ben said...

selamat berpuasa (beraya)

Softtouch [Hanim] said...

sy xpernah tgk cite tu lagi sis...

sis pun sama hati2 yer...

eLLy said...

hurmm best ke? kita tak tengokk lagi :(

wida said...

hehe..sy pon dah download cite ni tp asyik x sempat jer nak tengok

ratna said...

Best ke sis citer ni? Dlm fb ramai kata dah layan movie ni.

Kamariah Awang said...

Ma tak sempat masa nak layan movie, Rasp... Cian ma, kan?

Sharinginfoz said...

selamat berweekend bersama keluarga

sW33tdARLiNG said...

i lom tengok...

Anaa said...

sis, lom tengo lagi.. first time dengar tajuk tu.. citer lawak ke?

Pepel BoNda AmaNi said...

best ke sis??? dah beli dvd tapi sampai skrang xtengok2 lagi...