Thursday, August 4, 2011

... turquoise tercalon ...

Baju kaftan turquoise...

Kasut turquoise...
Gelang turquoise...



Beg pun turquoise....

TAPIIIIIIII sebenarnya nie bukan pilihan kaler untuk tema raya tahun nie cuma....


Turquoise tercalon pilihan kaler utk zon team 5S w'ouls nie hehehehe but nice kaler kan :) ........

23 comments:

wida said...

oh..ingatkan tema raya.
nice color lah..nama pon sedap..turquoise

atty's said...

Kaftan tu mmg cantik..tp kalo saya pakai kaftan ..cam tak sesuai lak .walupun kdg cam terngin jer

ZanaNordin said...

he he he..tp kalau tema utk raya pun cun gark sis..

we'll punya zon plak..kaler merah menyala sis.....

GreenJade said...

o igt ke akak yg beli barang2 tuh tadik..hehehe

sy nikah dulu tema biru turquoise..i loikee turquoise2 ni hehehe

rATu kEBaYA said...

tema raya pun cantik jugak sis... warna ni pun lembut je...

Pepel BoNda AmaNi said...

teringin nak pakai kaftan...

IdaShah WC said...

cantek kaler tu..buat tema raya pon ok

mrsharis said...

tanteeekkkk....

Teratak Hami said...

Cantik pulak tengok kaftan kat atas tu... sesuai ke untuk diri ku ini?

POSH76 said...

santeklaaa tingin gak nak jadikan tema raya

ikiqzana said...

i punyer fav color tu sis.. sedap jer mata memandang.

eLLy said...

Nice color .. memula memang plan nak pilih color nie this year .. tapi memandangkan kulit ku nie tak berapa nak cerah mcm tak sesuai la pulak :D

wahida said...

cantik kaftan tu kan kak...kalau org yg tinggi pakai lagi cantik...huhu..

kak, apa tema kaler tahun ni?

nurHeart said...

turquoise yg ku lihat biruuuu.. pretty color :)

bkenan tul ngan kaftan tu tp saye mmg x sesuai pakai, klu pakai gak abis bersih sgala lantai ku sapu..

Eri-chan said...

warna ni kalau tengok ingat pulau jek....mahu mencari ikan nemo je rasanya...hehe

illafira said...

ni la tema raya sy tahun nie

Cik Wanie Ghani said...

la mati2 wanie ingat tema warna tuk hari raya thn nie,
hihihihi...

apapun warna nie mmg cantik sgt2:)

SYANI said...

suka sangat kaler ni... Cantik!

fazilzura said...

i punnnn suke wrna tu , & itu ler wrna tema kami tuk raya thn ni ..

** salam kenalan dr fazilzurakil

Joy said...

sis, turquoise mmg cun la...kalau i tinggi lampai..nak gak ber kaftan raya ni..;)

lily lotus said...

turquoise,teringat kain sekolah menengah. hehe. tapi mmg sejuk mata memandang :)

Softtouch [Hanim] said...

haah igtkan tema raya..tp turquoise mmg cntik..pdan plak ngan pink2..mcm tema pngantin tu..turquoise n pink!

sW33tdARLiNG said...

eehh kat my kedaisw33tdarling kan ada byk blouse kaler turquoise..