Monday, August 1, 2011

...thanx a million to all three ...

As salam my fwenz...amacam today?  Ada ok ke?  InsyaAllah kannn....Ok aktiviti hari jumaat lepas....Jom follow i ke Nuffnang.....jom jom..*saya tidak memakai botox di pipi, itu adalah natural disbbkan faktor  ahkak nie sihat walafiat sesangat ya*.

Suka konsep kat pejabat nie...santai...kasut pun tak pakai tau...as uols enter, sila tanggalkan kasut ya...then sign apa yg patut....

And walla, 4 tiket TGV di dalam gengamanku.....kalo tak silap ahkak, nama penerima tiket diplilih randomly during bulan birthdays memasing ek, as a birthday treat gitu...kalo silap ampooonnn.....

Anddd kepada peneman ku di hari jumaat tu, tenkiu ya...w'ouls gi makan kat Weld...me teragak nak makan assam laksa kat situ, ...iyelah, tempat jatuh lagik dikenang, nie kan tempat mengisi perut hehehehe....(disbbkan posa, tengok je lah dari kejauhan laksa dlm mangkuk depan sis  Dee tu ye).... Lagikpun, i first time nak jejak kaki di pejabat Nuffnang, ahkak kan pemalu iyolah tu, so harus lah ajak Sis Dee... dah lama tak dating2, so syiok lah jumpa-jumpaan, sembang-sembang & makan-makan....

Sis Dee, thanx sbb hadiahkan sesuatu itu dan juga FM yg sangat kiuttt miutttt nie...i loike....

Again i nak say thanx a million to all three musketeers of them: Nuffnang,  TGV dan juga Sis Dee....thanx for everything, u guys makes me happyyyy....

16 comments:

Cik Ecah said...

pp akak gebuuu hihi....

wida said...

tak main lah botox2 ni kan sis..naturally lagik!

selamat pose sis

Dee said...

selamat berpuasa..asam laksa tu tak cukuplah..dia kena 2 mangkuk baru cukup..hahaha..

sW33tdARLiNG said...

wahhh dating ngan dee erkk... Dee dah 2x jadi peneman orang pi NN tuuuu

POSH76 said...

comei sgt FM tu ada gambar kucing....salam ramadan sis

wahida said...

eh, tak pegi ngan liya ke?
dia ckp ari tu nak gi ngan akak ngan kak Dee...

mummysyafie said...

nor memang tak pernah lagi sampai ke nuffnang ni. sian kan..berseri2 muka sis Dee tu

eima said...

wahhh dpt tiket free...
tahniah

lily lotus said...

amboi merahnya makngah lipstick kak dee, hihihi..murah rezeki u sis, best2.

zahidahwahid said...

wah...seronoknya pergi dating....saya dah hari tu masa kak dee datang kuching....hehehehehe


New Entry: Beethoven Virus

Si Pemburu Bintang said...

Selamat Berpuasa...

Softtouch [Hanim] said...

sy tahun lepas dpt jgk sis tiket tu...cntiknya fm tu sis....

Cik Wanie Ghani said...

wah wah wah,
bestnya dpt menjejakkan kaki ke pejabat nuffnang,
wanie x sampai lagi,
hihihihihi....

berseri-seri wajah kak dee:)

ikiqzana said...

aritu dee pon ajak i join dating2 ngan sis skali.. tapi xde kt kl.. terlepas la plak nk jumpe sis yg dh lama x jmpe.

nurHeart said...

sis, sempat lg mentioned botox2 sgala kuikuikui.. u have natural beauty, no doubt & saye suka tgk sis, sgt2 sweet ;))

Pepel BoNda AmaNi said...

cutenya FM tue...