Wednesday, August 3, 2011

... sunway pyramid ...

Lepas ke GM Klang, w'ouls tak balik umah terus...next stop Sunway Pyramid....shopping very the skit je...tapi dok lama kat situ sbb melayan Sapphire ....

Naik Ferry Wheel nie...hepi dia dapat naik nie...i'm tall katanya hehehehe tinggi le tu dia naik :D

Then bagi dia naik train cartoon nie..i am SIMBA, ...

Lepas tu naik carrousel @ merry go round nie....

Ada bumper car tapi i tak bagi dia naik tu takde sapa nak temankan dia naik...since dia dah dpt naik most rides, she is satisfied.  It's jez a small treat for her for being a gud girl seharian, mendengar kata....Well, skali skala leh le layan naik nie semua...selalu2 kopak gak le poket nie :D Tu je lah aktiviti di hari ahadku.....

17 comments:

wida said...

good girl lah sapphire ni:)
yelah sis..naik mainan tu jer dah mkn byk RM kan

POSH76 said...

Poser tak Saphire ni....mmg bess Sunway Pyramid macam2 ada

mrsharis said...

klu anak2 lia ni kak..setengh jam pun belum tentu puas..huhuhu

lieyalatif said...

erm mmg wajib kene paw kalo gi sp ni sis ekeekekek....tapi takpe laaa...tgk anak2 seronok, kite pun hepi kan sis......

Anaa said...

sapphire so cute.. look very much like mummy..

kalo melayan anak2 ni, mak2 memang tak berkira pasal duit kan sis..

Mrs. AJ said...

Seronok tengok budak2 gembira mcm tu. Next time kalau pergi KL, nak bawak anak-anak Intan ke situ jugak.

ikiqzana said...

seronok la sapphire dpt main mainan kt situ.. sekejap dh nmpk besar sapphire kan sis.

wahida said...

walau dah beribu kali saya dah ckp, saya nak ckp lagi...

SAPPHIRE COMEL!!

mummysyafie said...

sis, ni tempat fav abang n wawan. tapi kalau bumper car tu, toksah la naik sis. aritu abang naik sorang2..ada indian boy dalam umur 12 tahun camtu. dier main macam syok sendiri..hentam keta abang je. macam dah dier target kat abag sebab main pun diaorg berdua je.

pastu entah camne dier hentam dari blkg..muka apa terkena stering..berdarah terus bibir..since that day kalau singgah sini mmg saya tak bagi abang main bumper car tu

Joy said...

bukan main happy sapphire dpt naik mcm2 kiddie ride ;)

eLLy said...

amboi Sapphire enjoy sakannn ...

Eri-chan said...

best la naik merry go round

Softtouch [Hanim] said...

wa..bestnya sapphire dpt main mena tu semua..mesti dia suka sgt kan sis...

~ Lady ell ~ said...

alah,sapa lagi nak tolong kopakkan duit ibu kan.....hehe

rasp said...

wida,
: iye sis..tu skali skala leh :D

posh,
: dia tak poser tapi kalo tanya ngaku poser minum milk je katanya :D

lia,
: sapphire nie kena pujuk gak le...ckp je next time kita datang lagi...so dia ok lah...

lieya,
: a'ah kan sis...dorang hepi kita pun hepi...

anaa,
: betul tu sis, tapi kena berpada-pada gak le hehehehe

intan,
: bawak le mesti dorang suka, sediakan je RM hehehehe

zana,
: tul la...i tgk pun rasa cam dah besar dah budak nie...

wahida,
: secomel ibu dia tak hahahahaha

nor,
: sbb tu i tak benarkan sapphire naik bumper car tu...scary oooo...tgk bump bump bump gitu...u citer nie, baru i tingat...

kalo tak silap u ada buat entry pasal nie kan...cian abg...

joy,
: oh yes, she is verrry heeppii...

elly,
: iye sis...excited banget...

erichan,
: hehehe mmg best, i pun leh tumpang naik, kenkonon nak jaga sapphire lah kan :D sib baik i tak panjat naik kuda gak hahahahaha

hanim,
: sengih telinga ke telinga sis...

ell,
: hahahaha..iye betul tu...sapa lagi kalo bukan anak2 kannnnn...adeh :D

sW33tdARLiNG said...

kids ni senang jer nak upah kasi depa happy....

Pepel BoNda AmaNi said...

dah lama xjejak kaki ke sunway tue....