Wednesday, August 10, 2011

... sejenak bersama sapphire ...

Sejenak bersama Sapphire....
* pics credit google *

Sapphire  :  Ibu, my fwen, kakak khalija kena demam denggi....siannnn dia...
Ibu           :  Ehh..iye ke, siannya....do you know apa tu demam denggi .....
Sapphire  :  Yes, tauuuu....dalam badan kakak khalija ada byk mosquito denggi duduk....
Ibu          :  huh ??? *tepuk dahi* hehehehehehe .... *dah puas gelak baru explain tu her*

* pics credit google *

Sapphire :   Angah nie asyik-asyik nak main Angry Birrrrddd je *dgn nada agak serious*
Angah     :   Why tak boleh ke...or u nak main?
Sapphire :   Eh no no no...tak nak...i tak nak main Angry Bird...i nak main Smiling Bird...tak elok angry-angry tau...Allah marah kalo kita angry je....
Angah     :   hehehehehehehe...ada2 je tau budak nie..

Kids & their imagination ..... sometimes buat kita terkedu sejenak kan :D

19 comments:

nurHeart said...

hahahaaa.. :D

kids are so adorable, arent they? ;D

lieyalatif said...

pandai sapphire heheeheh....smiling bird tu comey tu.....so bijak!~

wida said...

mesti tak kering gusi melayan sapphire ni kan..

GreenJade said...

alelala chomel nye jawapan dak tecit ni. geram jek hehehe

*ayu the sun* said...

comelnya!!!!!!!
keletah habis!!!!\

rasa nak cubit2..\
hehehehe

POSH76 said...

budak2 ni mmg kiut sgt

POSH76 said...

budak2 ni mmg kiut sgt

wahida said...

kehkeh...keletah budak2 ni mmg klaka kan kak...

sapphire ni bijak la...paling tak tahan dialog angry bird tu..kehkeh...

eLLy said...

hahaha .. nonono jng main angry bird nanti cepat tua :D

mummysyafie said...

comelnya dier..esp part angry bird tu.

Nur Misnan said...

tak pernah main AB lagi
karang giler main game...

Teratak Hami said...

Celoteh budak2 memang best... kekadang idea dorang sampai kita pun tak terpikir.

Eri-chan said...

susah gak angry bird ni.. level 2 pun tak lepas2...hahaha

Softtouch [Hanim] said...

betul sis...budak2 ni pjg akal...xpernah main angry birds ni sis..

Dee said...

hahaha..cute nya dia..kids are funny..

Pepel BoNda AmaNi said...

ahhahahahaah nanti turn amani leh berceloteh xtaw la camna lak...

ikiqzana said...

alahai.. comei nyer sapphire ni. petah berbicara.. hihihi

ch@ said...

pemikiran ke arah yg lebih positif. bagus betul sapphire.

sW33tdARLiNG said...

"byk mosquito denggi duduk" hasiyoooo ada aci juga itu dalam... hahaahahaha