Friday, August 5, 2011

... kibarkan ...

Ogos...bulan kemerdekaan, jom kita kibarkan Jalur Gemilang...Opis i buat a simple

Staff semua berhimpun...dengar perutusan dari big boss then of coz le kena nyanyi lagu....
Bersemangat tul dorang nyanyi...best pulak skali skala buat program camnie....

See semangat tak semangat dorang nie...bergema dewan tu dgn sora w'ouls siap dgn kibaran jalur gemilang gitu....

Teringat plak zaman kanak-kanak riang bersekolah rendah dulu...Sekolah i dekat dengan main road...so kekadang kalo ada delegate or org kebesaran mana2 melawat negeri w'ouls, normally our school nie jadik mangsa le, student kena berbaris kat tepi jalan tu & kibar2 kan jalur gemilang nie..  Tapi time tu w'ouls memang suka le coz kelas dibatalkan...tak yah belajar *yeah*  then leh jumpa geng & sembang2 dengan hepi nya hehehehe..Well, those were the days kan..days of happiness with no worries, ahhhh so many sweet memories...

Ok ok lah back to the present & reality of life. The weekends here!!!
* pics credit to sir google*

InsyaAllah berjumpa lagi kita di minggu depan :)

12 comments:

Joy said...

happy weekend sis...

lieyalatif said...

wahhh sgt patriotik laa sis...semangat camni la bagus kan heheeheeh....lieya tgk entry sis ni baru perasan bulan ni bulan kebangsaan...takingat dah sis...inigat ni bulan raye jeeeee ekekeekekek...balik ni kang kene cari bendera ar...mau kibar kat umah eheeheheheh

imz said...

HAPPY WEEKEND UTK U..LAMA TAK KOMEN KT SINI..SKG I SILENT READER U...

POSH76 said...

enjoy ur weekend sis....merdeka...hehe

Eri-chan said...

rumah i ada satu bendera taktau mcm mana nak pasang..besar tingkap rumah...buat langsir kang...heheheh

Cik Wanie Ghani said...

selamat berhujung minggu akak & family.....

:)

kibarkan bendera Malaysia:)

Kamariah Awang said...

Memang bersemangat kalau nyanyi ramai2.. Meskipun ma dilahirkan di Singapura, tapi ma sangat cintakan Malaysia... dan mahu Malaysia bertuankan Melayu sampai ke anak cucu kita! Kesian anak2 cucu kita jika dinafikan hak ketuanan mereka kalau salah percaturan nanti!

wida said...

bestnya..
merdeka merdeka:)

Softtouch [Hanim] said...

bagusnya opis sis..smbut bln kemerdekaan..last buat smabutan kemerdekaan ni masa sekolah n masa U...lepas tu dah xde dah..

L said...

jom bfikir di bulan ramdhan..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jom-berfikir.html

Pepel BoNda AmaNi said...

suka jugak bulan 8..bukan sebab bulan kemerdekaan jerk..sebab bulan 8 nie..bulan kelahiran me n amani..lalalalalalala *ehem2 xpaham2..sila la bagi hadiah..double..*

Mama Azlina said...

wah...semangat jalur gemilang....
hebat...