Monday, August 29, 2011

... melawat makcikku ...

Salam ceria di pagi isnin....Ni adalah entri autopublish ya....Pada saat & ketika nie i dah ada kat kampung SH, Segamat, tengah sibuk menolong di dapur ibu mertua ku tak pun sedang sedap rest kat atas katil, sungguh menantu hantu tul :D

Ni citer hari Sabtu, me pegi Pusat Perubatan Universiti Malaya, PPUM, utk melawat makcikku yg tertua sekali....She is not well, dia diabetic and dah agak 'nyanyuk'...at times dia ingat kita, at times dia cakap melalut....
Tu ahkak & kezens....Sedih tul i tengok dia...she's not married so harapkan adik2 & anak2 buah utk jaga dia..Memang dia stay kat hospital dah now.... wikens we'll go and see her...So nie before i balik kampung harus gi jengah dia kan....3 of my aunts & family tak balik raya this year.... so leh tengok2kan dia...

Doa2kan lah dia cepat2 sembuh....I love u makcak and i love my biiigg family!!!!

1 comment:

Eri-chan said...

semoga sihat.
sedih jugak kalau takde family nak jugak. alhamdulillah dia dapat anak2 buah yg memahami.