Wednesday, August 17, 2011

... majalah free ...

Apsal internet lembaps sangat nie, ke kat opis i je jadik gini....sabar je leerrr.....Hari nie ada beberapa negeri sambut Nuzul Quran kan...bercuti lah iye uols, bestnyaaaa....
*pics credit google*

I keje....tapi suasana kat opis cam cuti coz big boss elek pocik today hehehehehehehe.... kad-kad raya pun dah almost settle insyaAllah jap gi habislah...Semalam murah rezki i....sbb apa....i dapat majalah free, bukan satu tau...cer kira ada brapa....6 semuanya *ihiks* suka suka suka......

Sebenarnya tu big boss nye....dia di interview by wartawan dari majalah Harmoni...so dorang bagi le kat my big boss satu bag majalah2 ni...dia plaks malas nak bawa balik rumah jadik dia bagi kat i...so memanglah rezki i....save duit tak yah beli majalah kannnn.....

Jom kita membaca  :)

10 comments:

lieyalatif said...

wah..bestnye sis....sonok dpt majalah free nie...lagi2 kalo mmg jenis kaki beli majalah tiap2 bulan....lieya tiap2 bulan cume beli pa&ma jek ekeekekek...yg lain2 tgk kalo cite menarik hehehehe.....

salam nuzul quraan tuk sis!~

Softtouch [Hanim] said...

sy cuti ni sis...duk umah...

bestnya majalah byk tu..sy mmg suka bc majalah...heheheheh

POSH76 said...

bessnyer dapat mag free leh gak belek2 ...

wahida said...

kak, saya tak cuti kak....huhu....

lama dah tak baca majalah mcm ni...tak de masa la....huhu...

kalau dapat free pun, sure berbulan2 baru saya habis baca...ekekek...

eLLy said...

Salam Nuzul Quran sis

ehem ehem sempat ke habis dibaca tu ;)

lily lotus said...

rezeki bulan puasa :) cantiknya rita...

Eri-chan said...

majalah infinity cam best

rasp said...

lieya,
: akak suka baca...tak kiralah majalah apa2 pun kecuali majalah yg byk citer misteri/hantu...takut :D

hanim,
: bestnya cuti.....samalah kita suka baca...

posh,
: tu laaa...bosan2 leh belek2 kan...

wahida,
: kita sropa tak cuti....i pun ada gak kes gini...dah berbulan beli baru nak baca :D

elly,
: xsempat baca semua...simpan, sebulan dua belek lagi :D

lily,
: tu aaa kan...cantik dia...

eri-chan,
: lum baca lagi tapi mmg cam best...1st time tau ada majalah tu :D

wida said...

bestnya..dulu layan jugak majalah2 ni. skrg x sempat..on9 je lah

Pepel BoNda AmaNi said...

cuti...pastu turun kl..membanyakkan jumlah keta kat area sogo..kekekekek