Monday, August 8, 2011

... keje wajib setiap tahun ...

As salam my fwenz....pejam celik pejam celik dah masuk 8 hari kita berpuasa ya....kali nie senang nak keep track...tengok tarikh tau lah dah brapa hari puasa kan....

Seminggu dua nie agak bz skit le....bz kat opis...yg kat rumahnya bz dengan rutin yang dah biasa...Tapi kat opis ada additional kerja skit....1st disebabkan 5S...yang keduanya nak siapkan list raya big boss....

* pics ehsan en google *


Hopefully tahun nie tak byk le kad yang nak diedarkan...hoping dlm anggaran 2 ribu or less lah..Right now list tu dah settle...dok tunggu approval dari big boss then baru leh print on labels, lekat kat envelop & edarkan...tapi kad raya syarikat pun lum dapat...Nie lah keje wajib setiap tahun yg paling malas nak dibuat....Rasa cam nak cadangkan kat big boss je "Zaman IT nie hantar sms je lah boss tapi guna hp boss lah iye" leh tak gitu hehehehe....

OK lah dearies...nanti nanti i BW ek...nak gi meeting 5S nie...take care and have a splendid week!

17 comments:

|| A r a W a n i || said...

Salam.. lama dh xkomen kat blog ni.. Ehehe..

Keje banyak tuh.. Haah, cadangkan jek send guna email ke, fb ke.. kan senang.. semuanya d hujung jari jep..=)

POSH76 said...

tu sbb la ni kalu dapat raya kad cam excited...hehe

wahida said...

teringat masa saya keje kat opis lama, menjelang je ramadhan kami semua sibuk siapkan kad raya nak bagi pada customers..hehe..

Ati Masrif said...

sebab tu wanita ni di panggil
superwoman...semua kena bereskan :)

Pepel BoNda AmaNi said...

yesa..yes.......ai posa penuh..so leh dapat duit raya la kan sis..lalalalala :P

GreenJade said...

byk tu sis.mau nk muntah nk setel.sbr ye sis. jgn lupe sekeping kt ai tau.hihihi

tu la kan..sis..email kn senang..tp tu ler..kad tu lg sentimental value gamaknye.

eLLy said...

kami pun still kena pos kat raya.. tapi tak banyak.. sorang 10 keping jer :D

wida said...

yelah sis..kat my ofis pon still hntr kad ry kat customer..dah lah melambak.
mujur bukan kerja sy..hehe

Cik Ecah said...

xde kad raya pun...hukhukhuk...

wah! mesti lg cun opis biler mengamalkan 5S hehe

Dee said...

guna sms tak feel lah sis..hehehe..

mrsharis said...

dah lama giler tak dapat kad raya..huhuhu

Joy said...

weols kt opis pun duk busy dgn kad raya gak ;)

Eri-chan said...

last year kad raya hanya dari supplier

Eri-chan said...

last year kad raya hanya dari supplier

zahidahwahid said...

lama dah tak hantar kad raya...heheheheh




New Entry: Romance Town

Kamariah Awang said...

Macam2 cara sesuai mengikut zaman, yer Rasp...

sW33tdARLiNG said...

tahun ni myself mmg takde kad... for my office plak tak print new card pun, pakai yg last yr jer.. list pun pendek jer.. senang keje!~