Thursday, August 25, 2011

... kad raya ...

Tak lama lagi kita akan menyambut Syawal....berlalulah sudah Ramadhan....So, dikesempatan ini saya ingin memohon maaf atas segala kesalahan dan kekhilafan, baik dalam penyajian tulisan, isi tulisan mau pun perbuatan saya...

* pics credit google *

Trimalah kad digital...tahun nie i tak bagi kad raya masalah nak ke pejabat pos .... Neway, pada yg dah nak mula bercuti...jaga diri baik2 tau....drive safely...kalo letih drive tu, berhenti utk rehat k....

Saya belum bercuti, start next week baru cuti...cuti seminggu....blog pun akan bercuti...esok mesti dah sibuk nak bermaaf-maafan kat opis nie....Hari nie ada Board Meeting, berbuka pun kat ofis je tapi bukan dlm ofis, kat restoran belakang ofis, big boss belanja....Biasalahkan Board Meeting selalunya habis lewat....kesian kat my famili kena berbuka on their own....

Ok lah, insyaAllah ada kelapangan i BW k....take care...

17 comments:

rATu kEBaYA said...

Selamnat hari raya sis.. Maaf Zahir dan batin..

Ida WC said...

wahh besarnya kad hehehe

salam aidilfitri buat sis n family

lieyalatif said...

cantik kad raye sis...

selamat hari raye maaf zahir dan batin ...semoga lebaran kali ni membawa seribu keberkatan buat kite semua...insyaallah....

wida said...

selamat hari raya jugak yer sis..
maaf kalau ada silap sy komen di n3 sis selama ni:)

zahidahwahid said...

selamat hari raya maaf zahir n batin....


New Entry: The best place for 'lepak'ing

mrsharis said...

Selamat Hari Raya jua sis..semoga bergembira dapat jumpa sanak saudara. Maaf zahir batin yer..

Cik Ecah said...

selamat hari raya akak.....:)
ampun maaf di pinta...
take careee heee

adarnadzmie said...

selamat Hari Raya Aidil Fitri.. Maaf Zahir Batin...

semoga ceria selalu..

Neeza.Areef said...

salam aidilfitri sis..maaf zahir dan batin

POSH76 said...

Selamat Hari Raya maaf zahir batin ...

Rinna said...

Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir dan Batin..

lily_lotus said...

simple but nice one! salam aidilfitri sis :)

illafira said...

Selamat hari raya gak.. sy dah tag anda.. ada masa join la ye

http://illafira.blogspot.com/2011/08/cabutan-bertuah-kaspersky-2012.html

Sharinginfoz said...

selamat hari raya...

Pepel BoNda AmaNi said...

camat ari daye untie..muahhh dari amani masham..

mummysyafie said...

selamat hari raya sis..maaf zahir dan batin

nurHeart said...

salam lebaran, sis.. maaf zahir & batin~