Friday, August 26, 2011

... iftar di Marakesh ...

Syukur alhamdulillah dah Jumaat....me last day keje...next week cuti seminggu...yabedabeduuuuu.....Skarang nie ekceli dah kul 2.45pagi....mata dah tak larat nak angkat so jez a simple stori....

Semalam, Khamis, kan ada Board Meeting...habis lewat ler gak...tapi big boss dah cakap dia nak blanja iftar...so book restaurant Marakesh...walking distance tak sampai 10 minit je dari opis...Ni lah tempatnya...

Sampai ngam2 je org azan maghrib...so teruslah menjamu selera tak pandang kiri kanan :)  Makan buffet dia RM40 je.... spread not bad .... food sedap of coz....malu gak nak amik gambar coz yg pegi tu 20 org & takde sorang pun yg tau i ada blog hehehehe...gambar food takde iye...

Dari segi food semua ok ler...tapi satu je yg i rasa kureng skit....bilik solat dia...a small room tapi leh accomodate dlm 7 org kot skali solat.  Yang tak syioknya kena share lelaki perempuan....maknanya if lelaki nak masuk bilik tu for solat, dia harus tengok ler kasut2 yg ada depan bilik tu...kalo kasut perempuan, sila jangan masuk...gitu gak vise versa...kena tunggu habis mereka2 habis solat baru leh masuk..... 

The rest was lovely....Ok lah nie sempat gak amik 1 gambar nie as kenangan....Ladies of that nite...Yg duduk depan i *kenal ke i mana satu* adalah wifey big boss i, seorang datin tau...tapi sempoi je kan...dia pun join sama...tapi seblum dia sampai dia gi shopping...bukan di pavi ok....dia gi shopping kat Jalan TAR hehehehe...sempoi kan....
Sebenarnya i dgn budak yg berdiri di tengah2 tu, Lola, satu div. dgn i....yg lelain tu tak tapi dorang pernah tolong i & my big boss so, tu yg my big boss tu blanja skali dorang....kata my big boss "Jemput lah A, B & C join skali coz i pernah marah2 kat dorang kan, so nanti leh bermaaf-maafan dengan dorang" hehehehehe  sib baik big boss i sedor kan :)

Ok lah...mmg dah ngantuk sesangat, citer pun dah melalut...sowi andai ada tersalah eja or tak paham .... ok lah nite nite...eh wait wait....

Kot-kot lah i tak sempat nak update petang2 karang....Again nak wish all muslims "SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI"...and to my friends "MAAF ZAHIR BATIN"  and to all malaysians "SELAMAT MENYAMBUT KEMERDEKAAN KE 54"  Proud to be a Malaysian......

9 comments:

atty's said...

aty pun menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf sepjg perkenalan kita ye ,selamat hari raya dan maaf zahir batin.

Neeza.Areef said...

slmt hari raya sis..maaf zahir dan batin yer...

POSH76 said...

baekla boss sis murah rezeki....selamat hari raya & kalau ada salah & silap harap diampun

Dee said...

sedap eh sis marakesh tu..bestlah bos belanja makan..my bos2 ni suka belanja org luar je..i belanja diri sendiri..hehehe..

happy merdeka day ye sis..selamat hari raya dan maaf zahir batin..

Pepel BoNda AmaNi said...

bestnya...bos eida nie nak tunggu dia belanja kena tunggu CNY jerk la...huhuhu nyampah...

mummysyafie said...

cantik jugak tempat tu yer sis. macam kat india plak ai tengok.

rATu kEBaYA said...

tgk gamabr pun dah macam best je tempat tu sis.

nurHeart said...

iftar sana, sini sinun ye *(^_^)*

almost forgot bout merdeka day hehe..

Salam Kemerdekaan~!

Softtouch [Hanim] said...

bestnya bos blanja buka pose...sy hari ni pun bos blanja buka pose...