Friday, August 26, 2011

... hari laga-laga pipi ...

Hari nie hari laga-laga pipi & salam-salaman....dah cam tradisi kat opis nie staff akan datang jumpa one another...cam i tak perlu gi jumpa dorang, coz alang2 dorang nak datang salam dgn big boss i...terus lah i salam dgn dorang dasar org pemalas kan :)  tapi nie pics lama tapi senario pagi tadi lebih kurang camnie aaa...pics nie masa MD opis w'ouls panggil nak jumpa semua staff, division by division....


Dah jumpa tapi balik tangan berisi iye....dapat apa...jeng jeng jeng...
Kuih raya plus balang nie & also tasbih....tq Dato'.....next year bagi lagi iye hehehehe....


And also lunch hour tadi me sempat jumpa & laga-laga pipi dgn sis yg makin sweet & ayu nie Sis Sweetdarling Amy ..i plaks makin tembam sepupu tembun hehehehe.
Jumpa tak lama, 10 minit gitu je...tapi sempat sembang2 & snap pics ...dah lama tak jumpa u kan sis & it was lovely meeting you....

Ok lah..got to go...jap lagi mesti staff lain datang nie....best sbb makin terasa bahang raya.....Take care to all and have a lovely lovely holiday.....

7 comments:

wahida said...

selamat hari raya aidilfitri kak...
maaf zahir dan batin...

akak take care ye...

POSH76 said...

wajib bersalaman & berlaga2 pipi hari ni....

Mak Su said...

seronoknya... sapa nak bagi kuih raya kat maksu... uwaaaa

salam lebaran, maaf zahir dan batin ;)

Gadis Pantai Timur said...

baiknyr bos...

Kamariah Awang said...

Selamat Hari Raya, Rasp. Nak laga pipi tak sampailah... jauh! hihi..

Anonymous said...

[url=http://www.kamagrashop.pl]viagra[/url], coincide my site. If you are interested in beau, get the drift [url=http://www.4uescort.de]huren[/url] or [url=http://www.escort4u.pl]ogloszenia towarzyskie[/url]

sW33tdARLiNG said...

sis.. nanti datang raya ke rumah tauu.. ma ada ole2 for u